Megan Foks progovorila o svojim fizičkim nesigurnostima: Zašto to dolazi od jednog seks simbola?

Često smetnemo sa uma da su i holivudske zvezde obične, ranjive osobe, koje se iza ugašenih kamera bore sa svojim nesigurnostima i ostalim svakodnevnim problemima. Nikakav izuzetak nisu ni seks simboli poput Megan Foks, koji služe kao prototip savršene žene. Ipak, realnost je malo drugačija.

Izvajanog tela i savršenog tena i u svojoj 35. godini, glumica je priznala da se bori sa ogromnim nesigurnostima kada je njen izgled u pitanju. Uprkos besprekornoj slici koja se prezentuje svetu, Megan u sebi vodi velike borbe.

Naime, dijagnostikovana joj je dismorfija – poremećaj preterane zabrinutosti oko nepostojećeg ili minimalnog odstupanja od lepog izgleda. “Da, imam dismorfiju. Borim se sa ogromnim nesigurnostima”, izjavila je zgodna glumica u intervjuu za magazin GQ Style, te dodala: “Možemo pogledati nekoga i pomisliti: Ta osoba je tako lepa. Njen život mora biti tako lak. Ali oni to ne razumeju jer gledaju iz svoje perspektive”, objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Gard je spustila i kada je njena veza sa muzičarem Mašin Gan Keli u pitanju. Pored toga što su jedno drugome posvetili tetovaže na svojim telima, gravirajući imena jedno drugog, otkrila je da je u njemu pronašla sve ono za čime je tragala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

“Prepoznajem sebe u njemu, i obrnuto, i taj skriveni deo sebe koji sam duboko bila zaključala. Osećala sam se kao da mi nešto nedostaje, nešto od čega sam bila odustala, a za čime sam zapravo tragala. Ali onda sretnete osobu koja vas upotpuni i pomislite: Oh, ovo je ono što je moje srce tražilo. To je bio taj svetionik sve vreme.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović