Najbolji red carpet momenti sa dodele Tony nagrada 2024

tony

Dodela Tony nagrada proslavila je najveće zvezde Brodveja u David H. Koch pozorištu u Lincoln Centru u Njujorku u nedelju uveče, sa Arianom DeBose koja je treći put bila domaćica ceremonije.

Veče je obilovalo napetim nadmetanjem, uključujući nagradu za Best Performance za glavnu glumicu u predstavi – koju je osvojila Sara Paulson (za predstavu “Appropriate”), nakon što se takmičila sa Džesika Leng (za predstavu “Mother Play”) i Rejčel Mekadams (za predstavu “Mary Jane”).

Više glumaca je bilo nominovano za Tony nagrade nakon što su napravili svoj debi na Brodveju ove sezone. Malea Džoi Mun, nominovana za Best Performance za glavnu glumicu u mjuziklu Ališe Kiz “Hell’s Kitchen”, nije samo napravila debi – ova predstava, koja je dobila impresivnih 13 nominacija, je njen prvi profesionalni angažman. Gledaoci su takođe uživali u uzbudljivim performansima iz različitih mjuzikala na Brodveju, uključujući Stereophonic, Merrily We Roll Along, The Outsiders, The Who’s Tommy, Cabaret i Hell’s Kitchen.

Na crvenom tepihu glumačke zvezde pojavile su se u kombinacijama koje su odražavale njihov lični stil jednako kao i njihov zvezdani kvalitet na sceni. Pogledajte najlepše outfite večeri u galeriji.

Foto: Profimedia