Najlepše jelke poznatih koje smo videli na Instagramu

Svi vole novogodišnje praznike, uključujući i poznate ličnosti.

Ukrašena jelka u kući stvara osećaj skorog približavanja praznika, posebnu udobnost i raspoloženje. Bliži se sredina decembra i sada je najbolje vreme za postavljanje jelke i odabir ukrasa.

Prikupili smo najlepše jelke poznatih ličnosti – od tradicionalne omorike Džejn Fonde do moderne jelke Kjare Feranji.

Jelka Džejn Fonde

Jelka Džejn Fonde napravljena je u skladu sa svim tradicionalnim kanonima: živopisnim vencima, figurama Deda Mraza, anđelima, srcima, crvenim, zlatnim i zelenim kuglicama. Svi ovi ukrasi stvaraju novogodišnju atmosferu praznika u kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

 

Jelka Kajli Džener

Porodica Kardašijan-Džener nikada ne propušta priliku da se okupi i priredi zabavu. Svi se takmiče u inventivnosti uređenja svojih kalifornijskih vila. Kajli Džener je ove godine imala najlepšu jelku među sestrama. Ukrasila je belim svetiljkama – minimalistički i stilski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

Jelka Kjare Feranji

Jelka italijanske modne blogerke Kjare Feranji  izgleda ne manje stilski od njenih streetstile slika. Kjara je u svoj stan stavila jelku od tri metra, koja je vidljiva čak i na drugom spratu. Od ukrasa je izabrala srebrne kuglice, bele velike mašne i raznobojna svetla.

 

Jelka Rouzi Hantington Vajtli

S približavanjem Božića, britanska manekenka Rouzi Hantington Vajtli ukrasila je svoje drvce u tradicionalnim novogodišnjim bojama. Fokus je bio na nijansama crvene, zlatne i zelene. Drvo je osvetljeno svetlucavim vencima i ukrašeno šišarkama, somotnim trakama i dragocenim kuglicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

Jelka Điđi Hadid

Pre nekoliko meseci, Điđi Hadid je prvi put postala majka. U vezi sa ovim događajem, top model je ove godine odlučila da rano postavi jelku i lepo je ukrasi za svoju ćerku. Điđi se odlučila za zelenu smreku ukrašenu šarenim kuglicama, sjajnim vencima i ukrasnim figurama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)