Najlepši red carpet outfiti sa amFAR Gale 2024.

amFAR Gala

Između blještavih premijera na crvenom tepihu i ekskluzivnih afterpartija, godišnja amFAR Gala još jedan je od najiščekivanijih događaja tokom festivala. Legendarna zabava, održana u slikovitom Hotelu du Cap-Eden-Roc, uvek okuplja neke od najvećih imena iz sveta filma, mode i muzike u svrhu podrške istraživanja AIDS-a koje sprovodi amfAR.

Demi Moor, kao ovogodišnja domaćica, u svilenoj Loewe haljini, pridružila se poznatoj modnoj urednici Carine Roitfeld koja vodi modnu reviju tokom večeri. Gala veče, koje prezentuju Chopard i Red Sea International festival filma, takođe je uključivalo nastupe Cher, Nicka Jonasa i Jess Glynne.

Među ostalim prisutnima, Barbara Palvin blistala je u strukturalnoj haljini boje breskve. Michelle Yeoh i Winnie Harlow bile su epitom elegancije u jednostavnoj, ali efektno izabranoj večernjoj odeći. S druge strane, Elsa Hosk i Paris Jackson odlučilesu se za dramatičan, monohromatski stil. Sa beskonačnim sjajem glamura na kultnoj stazi hotela, stil slavnih bio je na svom najsjajnijem i najbleštavijem nivou.

U galeriji pogledajte najbolje odevene goste na crvenom tepihu amfAR Gale u Kanu 2024.

foto: Profimedia