Najlepši video septembra: Dejvid Bekam ne može da pusti ćerku da ode u školu

Dejvid i Viktorija Bekam, jedan su od najskladnijih parova na aktuelnoj sceni poznatih ličnosti, u braku su već više od dve decenije, bez ikakvih trzavica poznatih javnosti, pogotovo skandala – što je svakako retkost u šou-biz industriji.

Ono što par izdvaja od ostalih definitvno je njihova velika i skladna porodica kojoj su makismalno posvećani.

Poznata dizajnerka i fudbaler. imaju četvoro dece: Bruklina (22), Romea (19), Kruza (16) i dugo željenu devojčicu, a reklo bi se i trenutno najvoljeniju – desetogodišnju Harper.

U nekoliko navrata ponosni mama i tata proteklih su godina, od kako je mala Harper stasala i krenula u školu, na društvenim mrežama delili fotografije i videe svoje slatke ćerkice. Opisujući je kao izuzetno drago, bistro i dobro dete.

Uzevši u obzir da je u pitanju najmalđe od nihovo četvoro dece, te da je u pitanju devojčica i to draga devojčica, blage naravi, ne čudi što su Dejvid i Viktorija opčinjeni svojom ćerkom, te da im je njen polazak u školu 10. septembra tekuće godine teško pao, pogotovo Dejvidu.

Na videuu koji je Viktorija objavila vidi se destogodišnja Harper, kako u školskoj uniformi, upletene kose, sebi priprema užinu – pažljivo seče krušku, dok je mama ispituje kako se nakon dugog letnjeg raspusta oseća povodom ponovnog povratka u školsku klupu.

Harper na ovo pitanje odgovara da je pomalo nervozna ali uzbuđena, sve vreme marljivo pripremajući svoju školsku užinu. Dejvid je kao i većina očeva slabiji na svoju malu princezu, te je grli i moli Harper, da ga ne napušta, da ne ide u školu, vež da ostane sa njim kod kuće.