Naravno da nije Bred Pit: Upoznajte novog dečka Emili Ratajkovski

Manekenka koju je pre desetak godina proslavio spot Robina Tika, za pesmu Blured Lines, Emili Ratajkovski je u međuvremenu stekla zvezdani status modela. Poznata po zanosnim oblinama, autorka je knjige eseja koja se tiče upravo njenog tela, My Body, a odnedavno je i voditeljka podkasta.

Njen profesionalni, ali i lični uspon krenuo je, čini se, nakon što se pre tri meseca razvela od Sebastiana Ber-Maklarda, koji ju je varao, a  sa kojim ima jednoipogodišnjeg sina Silvestera Apola Bera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Osim što je nosila nekoliko revija na nedavno održanim Nedeljama mode i najave podkasta, ono čime je Emili zaintrigirala javnost ove godine, a desilo se nakon razvoda, bila je navodna romansa sa glumcem Bredom Pitom

Mnogo se pisalo o tome da je u zanosnoj crnki, dvadesetsedam godina stariji glumac pronašao mlađu verziju svoje bivše supruge – Anđeline Džoli, a par je viđen zajedno u jednom restoranu u Parizu, pa onda i u Njujorku – kako izlaze iz zgrade u kojoj su, navodno, proveli noć zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Iako nijedno od njih dvoje nije komentarisalo njihov odnos, Emili je za magazin Vanity Fair nedavno progovorila o svom statusu singl devojke.

Odnedavno sam slobodna prvi put u svom životu i jednostavno osećam da na neki način uživam u tome da nisam previše zabrinuta oko toga kako će me ko doživeti, rekla je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dopemgz2

Samo što je otkrila da je singl, u životu manekenka se, izgleda, pojavila nova ljubav. Emili je pre nekoliko dana uslikana na romantičnom dejtu u jednom restoranu, gde je pri izlasku pao i poljubac, pa u vožnji motorom i šetnji. Revnosni paparaci uspeli su da je uslikaju sa američkim di-džejem Oraziom Rispom.

Rođen i odrastao u Njujorku, Orazio ima dvadesetogodišnju karijeru di-džeja. Drži i vodi legendarni Halcyon Record Shop u Bruklinu, a kreirao je i aplikaciju Sprokit, koja ima za cilj da povezuje bivše zatvorenike sa novim poslodavcima.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram