Niko nije verovao ali dogodilo se: Kortni Kardašijan i Travis Barker su se upravo verili!

U samom startu niko nije mogao da veruje kako je upravo Kortni koja se oduvek smatrala mnogo naklonjenijom “posh” izborima od svojih sestara Kim i Kloe, uopšte ušla u vezu sa bukvalno od glave do pete istetoviranim bubnjarem punk benda Blink-182.

Ne samo da je ušla u vezu sa 45-godišnjim ekscentričnim bubnjarem, koji iz svog drugog braka ima dvoje dece Albamu Luelu Barker (15) i Landona Ašera Barkera (18), već je vrlo brzo javno obzanila koliko je zaljubljena, a Travis ju je pratio u korak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Poslednjih meseci imali smo priliku da vidimo nizove prizora jednog vidno zaljubljenog para. Obostrane varnice sevale su tokom svakog zajedničkog pojavljivanja. Gde god da su se nalazili, bilo da je to na crvenom tepihu ili da je u pitanju zajednički vikend u Meksiku, Parizu, odmor, klasična večera u dvoje ili u krugu porodice.

Podsetimo, rijaliti zvezda programa “Keeping Up With the Kardashians” iz prvog braka sa Skotom Disikom, ima troje dece: Mejson Daš Disika (11), Penelope Sotland Disik (9) i Reign Aston Disika (6).

Prosidba se dogodila tokom vikenda u Montesitu u Kaliforniju. U hotelu nadomak mora Travis je sakupio porodicu i sa svoje i sa strane buduće neveste, a Kortni je zaprosio na plaži okruženu sa hiljdama crvenih ruža.

Tokom proslave na ruci rijaliti zvezde mogao se videti impozantan dijamantski prsten, a fotografije uz prigodne čestitke na društvenim mrežama podelile su sestre Kardašijan ali i Travisova deca.

Foto: Profimedia