Nikola Pelc u jakni Viktorije Bekam: Kome bolje stoji?

Sigurni smo da kada ste u braku sa Bruklinom Bekamom to ima svojih prednosti, kao što je recimo zalaženje u svete prostorije svoje svekrve – ormar Viktorije Bekam. Čini se da je to upravo ono što je Nikola Pelc-Bekam uradila za nedavni izlazak u Parizu, samo nekoliko dana uoči predstavljanja Viktorije Bekam na pisti za jesen/zimu 2024, na Nedelji mode u Parizu.

Šetajući ruku pod ruku sa suprugom Bruklinom, mlada rediteljka izgledala je fantastično u svojoj off-duty odeći – gde je centralni deo bila kožna bajkerska jakna Dolce & Gabbana koju je Viktorija ranije nosila 2001 goodine. Komad iz kolekcije brenda za proleće/leto 2001. je crna bajkerka sa belim i azurno plavim dijagonalnim prugama, ispresecanim preko grudi sa spustom duž rukava. Kako bi vintidž komad ostavila u fokusu, Nikola ju je uparila sa klasičnim džinsom ravnih nogavica i crnim ovalnim naočarima za sunce.

Viktorija je istu jaknu stilizovala na svoj otmeni način kada ju je nosila na paradi tima Mančester junajteda 2001. godine, odlučivši se za prepoznatljive farmerke iz 2000-ih, – ukrašene kariranim printom – avijatičarke i sandale sa kaiševima.

Na događaju 2001. godine, Viktorija je fotografisana pored tada dvogodišnjeg Bruklina, koji je podržavao tatu, fudbalsku zvezdu Dejvida Bekama i njegov tim u mini crvenom MU dresu i belom šortsu. Tokom svog nedavnog izlaska sa Nikolom, Bruklin kao da je upućivao na svoj sportski izgled iz 2000-ih, dok je nosio crveni Le Coq džemper, farmerke i crne čizme.

Foto: Profimedia, Instagram