Ovaj par igraće uloge barbike i kena

U skladu sa temom koja podrazumeva pregrštih jarkih pink tonova, te pastela žute i plave, ken sa izblajhanom plavom kosom uklopio se sasvim prirodno u ovo okruženje.

Pa, čak i njegov kompletan izgled i stajling koji podrazumevju: iskvarcovan ten, izbledeo džins, izvajane ruke i naglašane trbušnjake, te istaknutu belu gumu od bokserica na kojoj umesto očekivanog imena poznatog brenda donjeg veša, piše “Ken” – zapravo sve ima smisla u odnosu na kompletnu estetiku filma, koja je njegov vrlo značajan deo.

Pogotovo, ako se u obzir uzme činjenica da je film režirala Greta Gerwig, vickastost je očekivana.

Međutim, ono što nije bilo očekivano to je svakako izbor glavnog glumca za ovu važnu ulogu, koja će sasvim sigurno obeležiti njegovu karijeru.

U pitanju je holivudski srcelomac Ryan Gosling, koga poslednjih nekoliko godina od kako se posvetio porodici, nemamo priliku tako često da viđamo.

Tako da je sasvim, sasvim sigurno da je ovaj poslednji filmski osvrt na “Barbie” svet, nešto što nas u najmanju ruku neće ostaviti ravnodušnima.

41-godišnji Gosling pažljivo bira projekte u kojima će učestvovati, baš kao I njegova partnerka u ovoj ekranizaciji, a to je u ovom slučaju prililno očekiva Margot Robbie.

Dušebrižnici naime smatraju da ulozi kena više pristaju neki od Marvelovih junaka poput Chrisa Evansa ili Henry-ja Cavilla, jer se bolje uklapaju o ideji fizičkog izgleda ove popularne lutke iz ere 80-ih.

No, Margot Robbie otkrila je za medije da će nas film, čija se premijera očekuje tokom leta 2023. godine, iznenaditi po mnogim pitanjima, ne samo vezano za izbor vodećeg glumca.

Tekst: M.Bunčić

Foto: Profimedia, Instagram