Ovim gestom Dženifer Lopez je pokazala da ona i Aleks Rodrigez definitivno nisu ostali prijatelji posle raskida

Juče je Ben Aflek proslavio svoj 49. rođendan, a Dženifer mu je poklonila dokaz da između nje i njenog bivšeg verenika zaista više nema ničega.

Iako je Dženifer Lopez tvrdila da su ona i njen verenik Aleks Rodrigez raskinuli da bi mogli da ostanu u dobrim odnosima, njeni potezi govore suprotno. Ona se brzo posle raskida pomirila sa Benom Aflekom koji je sinoć proslavio 49. rođendan , a ona mu je poklonila nešto što nema cenu – dokaz da između nje i Rodrigeza više nema ničega.

Društvene mreže sem što su nam poremetile međuljudske odnose, poremetile su i ljubavne. Sada se udvara u dm-u, osvaja odgovaranjem na stori, a raskid se ozvaničava opcijoma “unfollow”. Upravo to je uradila pevačica Dženifer Lopez,  kada je u subotu sa svog Instagram profila koji broji 170 miliona pratioca obrisala slike na kojima se nalazi Rodrigez i otpratila ga. 

Među fotografijama koje su se verovatno prebacile u pevačicinu arhivu su i one na kojima je ogroman buket cveća koje je dobila od svog bivšeg verenika za Dan zaljubljenih, kao i sa inauguracije novog predsednika SAD-a Džoa Bajdena. Rodrigez nije uradio isto, i na njegovom profilu i dalje možemo da vidimo fotografije njegove ljubavi sa Dženifer Lopez, koja se završila 15.aprila ove godine.

Ubrzo zatim, naša omiljena reč “Benifer” je ponovo ušla u upotrebu i mi smo posle skoro dve decenije mogli da vidimo Dženifer Lopez i Bena Afleka zajedno, a oni su svoju vezu ozvaničili na Instagramu na dan njenog 52. rođendana. Dok o njihovoj potrazi za novim domom mediji širom sveta izveštavaju već neko vreme, sve češće ih možemo videti zajedno u Los Anđelesu, gde se pevačica preselila zajedno sa decom.

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia