Ovo je Eva: Ćerka Stiv Džobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

Eva Džobs ima samo 23 godine, ali izgleda da ne postoji ništa što najmlađa ćerka pokojnog tehničkog gurua Stiv Džobsa ne može da uradi.

Uprkos porodičnom bogatstvu u iznosu od 20 milijardi funti, Eva je odlučna u nameri da ostvari samostalni uspeh, a pored toga što je šampionka u jahanju konja, Eva je ove godine započela i svoju manekensku karijeru.

Tokom Nedelje mode u Parizu, Eva je prošetala pistom na Koperni reviji za proleće 2022, a deo kolekcije bila je i torba „Origami“ u obliku logotipa aplikacije „Fotografije“ na iPhone-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Mlada Eva prethodno je osvojila modni svet pojavivši se u prazničnoj reklamnoj kampanji kozmetičkog brenda Glosije u decembru 2020.

Prema Horse Sportsu, Eva se nalazi na petom mestu od listi od 1 000 najboljih jahača mlađih od 25 godina na svetu, a čak se takmičila i sa svojom dobrom prijateljicom Dženifer Gejts, ćerkom Bil Gejtsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Kao i njeni roditelji, Eva je u junu diplomirala na Stenfordu (odsek istorije i međunarodne politike), a tim povodom je izjavila: „Mislim da ću u bliskoj budućnosti većinu svog vremena posvetiti jahanju, rekla je ona i dodala: „Međutim, osećam da je to što je jedan deo mog života posvećen nečemu drugom zaista važno; to pomaže mom opštem blagostanju.”

Prema rečima njene majke Loren Pauel-Džobs, Eva neće naslediti očevo bogatstvo jer ni ona a ni Steve nisu verovali u „akumulaciju bogatstva“.

To nije sprečilo Evu da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

Što se njenog privatnog života tiče, Eva je na Instagramu objavila da je u vezi sa kantautorom Harijem Hadsonom, a njihove zajedničke slike i dalje se mogu videti na Hadsonovom nalogu.

U galeriji pogledajte neke od najzanimljivijih fotografija mlade Eve Džobs.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević