Paris Hilton i Nikol Riči nakon 20 godina snimaju novi rijaliti

Nakon što je njihova rijaliti emisija “The Simple life” proslavila 20 godina od emitovanja, Paris Hilton i Nikol Riči, navodno se ponovo udružuju za novi projekat. Dve džetseterke navodno su pristale da glume u novoj TV emisiji koja je trenutno u ranoj fazi razvoja, izjavili su izvori iz produkcije za TMZ.

Nova serija, koja još nema ime, nešto je što su Hilton, 43, i Riči, 42, navodno osmislile, jer su mesecima razmenjivale ideje o tome kako ponovo raditi nešto zajedno na malom ekranu. Malo se zna o premisi emisije, ali neće biti tačna kopija “The Simple Life” i imaće potpuno novo ime. Paris i Nikol će glumiti u seriji.

Iako je projekat još u ranoj fazi razvoja i snimanje još nije počelo, navodno je već povezan s jednom streaming platformom. Izvori TMZ-a tvrde da je “bilo puno interesovanja od producentskih kompanija/distributera” i da je “usledila prava aukcija”. Produkcija Džejmsa Kordena, Fulwell 73, navodno je osvojila prava za snimanje emisije, ali nije jasno gde je tačno serija završila osim što se navodi da su partnerke prodale emisiju streaming platformi.

Još uvek nije bilo zvaničnog saopštenja o emisiji, izveštaj TMZ-a o je izašao u sredu, a Paris I Nikol obratile su se na Instagramu, deleći identične kolaže sa slikama iz njihovog dugogodišnjeg prijateljstva. Obe zvezde su stavile natpis ispod objave, “Od prvog dana: Sill i Bill,” aludirajući na njihove interne nadimke.

“The Simple Life” je proslavio svoju 20. godišnjicu prošle godine. Razgovarajući sa Endijem Koenom tokom gostovanja u emisiji “Watch What Happens Live” neposredno pred veliku godišnjicu emisije, Paris je nagovestila da ona i Nikol, “razgovaramo i imamo neka iznenađenja spremna.”

Foto: Profimedia,Instagram