Pit Dejvidson otvorio instagram: Pored Kim, prati još samo jednu osobu!

Proslavljeni komičar i glumac, Pit Dejvidson, trenutno poznat i kao dečko Kim Kardašijan, ponovo je na instagramu. Ta vest je posebno uzbudljiva kada se uzme u obzir činjenica da je komičar (deo ekipe koja kreira šou Saturday Night Live) ugasio profil na ovoj društvenoj mreži 2018. Nakon raskida sa pevačicom Arijanom Grande, koja je bila samo prva u nizu slavnih devojaka sa kojima se kasnije zabavljao, Pit je objavio uznemirujući sadržaj na instagramu, u kojem je pretio da će izvršiti samoubistvo (čak kaže i “upozorio sam vas”), da je intervenisala i policija. Nakon incidenta, ugasio je nalog.

– Internet je zlo mesto i čini da se osećam loše. A zašto bih trošio i sekund svog vremena na negativnu energiju kad je moj privatni život je*eno fenomenalan?, zapitao se komičar u jednom od kasnijih intervjua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fantasticfa (@fan_tastic_fa)

A opet, zanimljiv je trenutak kad je Pit odlučio da se vrati na mrežu. Bilo je to samo nekoliko dana nakon što ga je na instagramu isprozivao bivši suprug njegove devojke Kim, Kanje Vest. Američki reper nizao je uvrede na Pitov račun, sve vreme tvrdeći da komičaru neće dozvoliti da bude blizu njegove dece. Iako mu se odužio u emisiji Saturday Night Live, komičar se Kanjeu neposredno obratio i na instagramu, ostavljajući zanimljiv link u opisu svoje biografije. Reč je o odlomku iz filma “Kralj komedije“, iz 1982. godine, u kome glavnu ulogu igra Robert de Niro, koji u jednoj sceni kaže: “Bolje da budem kralj na jednu noć, nego šmokljan ceo život”. (“Better to be king for a night than a schmuck for a lifetime“)

Zanimljiva je i ova činjenica – Pit na instagramu prati samo tri profila. Jedan je od Kim Kardašijan, drugi od glumca Sebastijana Stana (trenutno igra u seriji “Pam & Tommy”, muzičara Tomija Lija) i profil bejzbol tima “Staten Island FerryHawks-a”. Pita prati 1.9 miliona pratilaca, među kojima je i Kim.   

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia