Plan za odmor – boravak u istorijskoj vili u centru Praga

U luksuznom hotelu Four Seasons Prague.

Čak i ako ne znate kada će biti vaš sledeći odmor, polako možete početi da ga planirate. Izaberite bar grad u koji želite da idete. Posle duge pauze možda biste voleli da posetite klasični evropski grad sa svim uskim ulicama, trgovima i pločnicima. Prag je idealan za ovaj opis – grad poput umetničkog dela kojem se treba diviti svake sekunde, uživajući u šetnjama i zvuku reke Vltave, okružen prelepim zgradama različitih arhitektonskih stilova.

Boravite u hotelu Four Seasons Prague, koji je posetiocima ponovo otvorio vrata u maju 2020. godine, kako bi šetnja gradom učinila zadovoljstvo, a sve glavne atrakcije su na pešačkoj udaljenosti. Prepoznajući da su se očekivanja i potrebe kupaca promenili, hotel je uveo strože zdravstvene i bezbednosne standarde kao deo globalnog programa Lead With Care, a celokupan tim hotela je prošao specifičnu obuku o zdravlju i bezbednosti.

Vila

Hotel Four Seasons Prague nudi jedinstvenu priliku da odsedne u istorijskoj vili koja je sagrađena u 16. veku na obali reke Vltave i koja je sada deo četiri hotelske zgrade. U vili se nalaze Kraljevski apartman, Superior i Deluxe sobe, kao i Barokni apartmani, koji se zajedno sastoje od četiri spavaće sobe, četiri kupatila, dve dnevne sobe, kuhinje i trpezarije. Iz glavne dnevne sobe i spavaće sobe pruža se prekrasan pogled na Praški dvorac i Karlov most. Boravak u vili pored reke uključuje brojne privilegije: privatni transferi od i do praškog aerodroma, a la carte doručak u restoranu CottoCrudo ili u vili, privatno krstarenje rekom, spa i još mnogo toga.

Kuhinja i restoran

Four Seasons ima tri restorana, uključujući jedan na krovu i na prvom spratu hotela pored reke, sa zapanjujućim pogledom na grad. Restoran Piazzetta je letnja pozornica na trgu sa kamenom fontanom i saksijama od terakote. Italijanski kuvar Matteo Grubelati inspiracija je za jednostavan, ali autentičan meni. Restoran Miru je dobio ime po japanskoj reči za „pogled“ i nalazi se na krovu hotela. Posetioci mogu gledati zalazak sunca dok uživaju u privatnosti i romantičnoj atmosferi japanskog menija.

Spa

Hotel ima sopstveni AVA Spa, koji nudi niz tretmana lepote za lice i telo, kao i saunu i zatvoreni bazen.

Izleti

Tim hotela Four Seasons Hotel Prague pomoći će vam da organizujete ne samo najbolje izlete u gradu, već i mnoštvo jedinstvenih privatnih putovanja izvan Praga i kreirate živopisna putovanja do susednih evropskih gradova.