Plavi snovi: novo odmaralište na Maldivima za koje biste možda želeli da kupite avionsku kartu

I krenuli na nezaboravno putovanje!

Posle dužeg karantina, život na Maldivima postepeno se vraća u svoj uobičajeni režim, pružajući gostima najviši nivo usluge, odličnu hranu i nezaboravno iskustvo.

Čini se, šta je još potrebno za savršen odmor? Hotel Raffles Maldives Meradhoo postavlja novu meru za vrhunska putovanja. Odmaralište je 1. oktobra predstavilo novu „Royal Residence“ koja se može nazvati istinski kraljevskim mestom za odmor. Novo odmaralište nalazi se na samom jugu Maldiva, u zabačenom živopisnom atolu Gaafu Alifu. Okružena bujnim zelenilom, ova prostrana vila na plaži sa šest spavaćih soba prostire se na 1.700 kvadratnih metara i može da primi do 15 gostiju. Prizemlje rezidencije sastoji se od tri dnevna dela s pogledom na privatnu plažu i privatni bazen od 40 metara. Dizajn enterijera nove rezidencije poveren je singapurskom birou za dizajn BLINK, koji je uspeo da kombinuje savremena rešenja i sačuva jedinstvenu prirodnu lepotu Maldiva ne narušavajući harmoniju.

Pored privatnog prostora koji ima sve da udovolji svakom hiru gostiju, lista dostupnih usluga uključuje organizaciju roštilja, privatne zabave, spa tretmane, kao i posvećeni tim batlera koji su zaduženi za organizaciju zabavnih programa (ronjenje, privatni izleti jahtama, obroci na otvorenom u impresivnom restoranu Firepit ili opuštajući tretmani u vodenom spa centru Raffles Spa). Sa ovako bogatim programom i nizom predstavljenih usluga teško da ćete želeti da napustite ostrvo, ali, pored privatne rezidencije, gostima će biti ponuđeno da vreme provedu i na potpuno nenaseljenom ostrvu, koje se nalazi nedaleko od Kraljevske rezidencije.

Za one koji žele da uživaju u samoći i spokoju ovo mesto moraju dodati na listu — must visit.