Pogled iznutra na svakodnevni život Megan Markl, princa Harija i njihove dece

U svojoj poslednjoj epizodi Archetypes podkasta, Megan Markl otkrila je neke pojedinosti iz privatnog života.

Lili je upravo prohodala”, otkrila je vojvotkinja. “Ima godinu i par meseci, dok je Arči ušao u “nezgodnu” treću godinu”. Dodala je da „jutarnja gužva“ u njenoj i Harijevoj kući u Montesitu u Kaliforniji može biti pomalo „haotična“.

„Sigurna sam da će to postati samo haotičnije kako budu stariji“, kaže Megan. „Ali, evo kako to izgleda kod nas, oba monitora za praćenje dece uvek su mi na dohvat ruke, ustajem rano sa Lili, silazim niz stepenice, a onda nekih pola sata kasnije, budi se I Arči, oko čijeg spuštanja dole mi pomaže muž. Neposredno pred njegovo buđenje pripremam mu kutiju sa užinom, dok hranim i Lili.”

Jako joj je bitno da svojoj porodici lično priprema obroke – uključujući i njihovim psima: Gaju, Puli i Miji.

“Pravim doručak za sve troje. Veoma mi je važno. Volim to da radim”, kaže ona. „Meni se to jednostavno čini kao najbolji način za početak jutra. Takođe, pomenula je kako je Hari sjajan sa decom i učestvovanjem u njihovom odgajanju.

Progovorila je i o tome kako joj je ćerka promenila način na koji se suočava sa svetom.

„Prvo sam imala Arčija, a sada sam i majka devojčice“, kaže vojvotkinja. “Sada gledam svet drugačije, kroz to kako će ona da vidi svet i kako će gledati na određene žene kao na uzore. I kada pogledam mnoge žene sa kojima razgovaram u ovoj emisiji, želim da ona shvati da to nije samo kalup u koji treba da se uklopi, već treba da da bude punopravna, zanimljiva, radoznala, ljubazna, jaka, ljudsko biće. Ali takođe može biti žena sa glasom.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.