Poznati koji su dobili bebe u 2024.

Bez obzira da li ste tip koji prati dolazak bebe omiljene poznate ličnosti po tromesečju ili ste potpuno nezainteresovani za kulturu slavnih, ne može se poreći čista radost koja proističe iz gledanja kako vaša omiljena slavna ličnost najavljuje rođenje nove bebe. Od objavljivanja da li je u pitanju dečak ili devojčica do otkrivanja slatkih ćebadi i jaslica za bebe na Instagramu, poznate ličnosti sigurno znaju kako da zainteresuju fanove.

Ako ste radoznali da saznate da li je vaša omiljena slavna ličnost nazvala svoje novorođenče potpuno suludim imenom – kao što slavne ličnosti obično rade, ili ako samo proveravate taj voljeni holivudski moćni par, zavirite u bebi sjaj koji sve nove slavne mame i tate imaju u 2024.

Kameron Dijaz i Bendži Maden

Kameron Dijaz je dočekala sina u 51. godini sa suprugom Bendžijem Madenom. Par je 22. marta na Instagramu objavio dodatak svojoj porodici. Par je poznat po jedinstvenom imenu svoje ćerke, Radiks, a i sa svojim drugim detetom su sledili primer, otkrivajući da se njihov novorođeni sin zove Kardinal.

Maluma i Suzana Gomez

Maluma je najavio trudnoću svoje partnerke, Suzane Gomez, krajem 2023. sa dirljivim video snimkom koji dokumentuje trudnički put para, a koji je projektovao uživo na koncertu. Gomez je 9. marta rodila ćerku. Maluma je podelio srećnu vest na Instagramu, potpisujući svoju objavu: „9. marta, u 8:23 ujutru, rođena je ljubav naših života, Paris Londonjo Gomez. Hvala svima na porukama i lepim željama. Suzana.. Ljubavi, hvala ti što si ispunila moj najveći san da budem otac. Nikada neću zaboraviti taj trenutak. Volim te.”

Gal Gadot i Džejson Varsano

Gal Gadot je 6. marta rodila svoju četvrtu ćerku sa suprugom Džejsonom Varsanom. Gadot je podelila fotografije na kojima drži novorođenu ćerku, uz opis: „Unela si toliko svetla u naše živote, živeći u skladu sa svojim imenom, Ori, koje znači ‘moja svetlost’ na hebrejskom. Naša srca su puna zahvalnosti.”

Sijena Miler i Oli Grin

Sijena Miler je 3. januara dočekala devojčicu sa svojim dečkom Olijem Grinom. Miler deli ćerku Marlou sa bivšim verenikom Tomom Staridžom.

Foto: Profimedia