Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bulok

Brajan Rendal, dugogodišnji partner Sandre Bulok, preminuo je petog avgusta, nakon trogodišnje bitke s ALS-om (Amiotrofična lateralna skleroza ili Lou Gehrigova bolest), koju je čuvao u tajnosti, izvestila je njegova porodica.

– Brajan je, brzo nakon što se razboleo, odlučio to da drži u tajnosti, a mi koji smo se brinuli o njemu, dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev. Neizmerno smo zahvalni neumornim doktorima i divnim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke, često žrtvujući sopstvene porodice da bi bile s nama, napisala je Rendalova porodica, moleći javnost da bude blaga prema njima u ovim trenucima, kako bi mogli da tuguju u miru.

Brajan i Sandra upoznali su se 2015, kada je on fotografisao rođendansku zabavu njenog sina i ubrzo su otpočeli vezu koju je 59-godišnja oskarovka opisala u podkastu Džejde Pinket Smit, Red Table Talk.

– Prošla sam kroz proces razvoda (glumica je 2010. imala prilično javan i gadan razvod od Džesija Džejmsa, poznatog motocikliste), a sada sam našla ljubav svog života. Imamo troje predivne dece i to je najbolje što mi se dogodilo u životu, rekla je Sandra 2021. o Brajanu, sa kojim se prvi put pojavila u javnosti na svadbi Dženifer Aniston i Džastina Terua. 

Iako je Brajana nazvala svojom najvećom ljubavlju, Sandra nikada nije htela da ozvaniči njihovu vezu.

– Nije mi potreban papir da bih bila odana partnerka i majka. Ne treba niko da mi govori da treba da budem prisutna u najtežim vremenima, izjavila je glumica, koja je sa Brajanom odgajala 13-godišnjeg sina Luisa i desetogodišnju ćerku Lejlu, kao i Brajanovu dvadesetogodišnju ćerku Skajlar (iz prvog braka), koja je ostala uz njega u najtežim vremenima, do samog kraja, uprkos tome što su poslednjih dana pojedini svetski mediji pisali da je njihova veza u krizi – jer ih nisu viđali zajedno.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia