Privatno luksuzno ostrvo za iznajmljivanje na Maldivima

Milion dolara za 4 noći!

Neko tokom pandemije gubi prihode, dok su drugi, naprotiv, spremni da daju bilo koji novac zbog sigurnosti. Verovatno je upravo za poslednje bogate klijente odmaralište Raffles Maldives Meradhoo na Maldivima pokrenulo novu uslugu: za milion dolara možete se izolovati sa celom porodicom ili grupom prijatelja na privatnom ostrvu.

Istina, za ovaj iznos ovde ćete moći boraviti samo 5 dana (ili 4 noći), ali na raspolaganju gostima biće 38 vila sa privatnim bazenima na dva ostrva odmarališta, tri restorana, dva bara, fitnes centar, SPA, nekoliko ličnih batlera pa čak i takozvani „morski batleri“ – oni će vas pratiti tokom ronjenja i razgovarati o bogatom podvodnom svetu obližnjih grebena.

Prema autorima predloga, dva ostrva nalaze se u neposrednoj blizini ekvatora, u jednom od najudaljenijih i najčišćih uglova Maldiva. Odmaralište može primiti do 70 gostiju. Postoje tradicionalni luksuzni bungalovi i vodene vile. Ako aktivnosti kompanije na plaži dosade, batleri su spremni da odvedu goste na drugo nenaseljeno ostrvo u susedstvu i tamo naprave veliku zabavu sa popularnim DJ-em.

Možete se povući na noćni romantični sastanak pod zvezdanim nebom, ali ako želite, vaše veče će vam ulepšati profesionalni astronom.

Zanimljivo je da milion dolara za pet dana već uključuje dobrotvorni prilog od 5%. Podjednako će ga podeliti Morski centar na Maldivima i Olive Ridley Project, organizacija posvećena spasavanju morskih kornjača.

booking.com