Promenila je samo jednu stvar nakon udaje svoje ćerke: Kakav to život vodi majka Megan Markl?

Krucijalni životni korak koji je morala da načini.

Dorija Regland živi u Los Anđelesu, nedaleko od kuće u Montesitu u kojoj Megan i Hari odgajaju svoje dvoje dece, dvogodišnjeg sina Arčija Harisona i kćerku Lilibet Dajanu, koja je rođena 4. juna ove godine.

Ragland je bila jedini član Meghanine porodice koji je prisustvovao kraljevskom venčanju u maju 2018.

Kraljevska porodica potrudila se da Doriju dočeka raširenih ruku, te je instruktorka joge Dorija imala prilike i da popije čaj sa kraljicom Elizabetom II i pokojnim princom Filipom u zamku Vindzor.

Dve godine kasnije, Hari i Megan su šokirali planetu kada su objavili svoje planove da se povuku sa viših dužnosti i preselili se u SAD, srećni što će glumica živeti bliže svojoj majci.

Međutim, lični život Megan Markl odigrao je ulogu u odluci njene majke Dorije Regland da napusti posao socijalne radnice na klinici za mentalno zdravlje u Los Anđelesu.

Dorya je donela vrlo tešku odluku da napusti posao na klinici jer je bilo mnogo poziva iz medija koji su tražili da razgovaraju s njom zbog udaje njene ćerke za princa Harrija“, kaže upućeni. “Za Doriju je to postalo previše i razmišljala je o odsustvu, ali je shvatila da će se interesovanje nastaviti tek nakon venčanja.

Prema izvoru, socijalna radnica je razmišljala o tome da “započne svoju privatnu praksu“ i nastavlja da radi kao instruktor joge.

Nakon toga, prema izveštajima, majka Megan Markl dobila je posao finansijskog direktora, sekretara kompanije, kao i izvršnog direktora u kompaniji za negu starijih osoba na Beverli Hilsu.

Dorija Regland i dalje je izuzetno praćena kada god se pojavi na ulicama Los Anđelesa, a zanimljivo je videti kako i dalje neguje svoj specifičan stil, koji se umnogome razlikuje od propisanih elegantnih izgleda na svečanostima poput kraljevskog venčanja ili prijema kod britanske kraljice.

U galeriji pogledajte nekoliko najsvežijih fotografija majke Megan Markl.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević