Prva porodična fotografija: Robert Patinson i Suki Voterhaus postali roditelji

Glumci Robert Patinson i Suki Voterhaus dočekali su svoju prvu bebu, prema fotografijama koje je objavio Dejli mejl. Iako se par nije izveštavao o dolasku svog prvog deteta na svet, viđeni su ove nedelje kako guraju kolica za bebe u ležernoj šetnji.

Par je vest o trudnoći držao relativno privatno, te nije jasno kada se Suki tačno porodila, niti kako se beba zove. Sa trudničkim stomakom, glumica i pevačica poslednji put je viđena u javnosti 24. Feburara.

Kada je Voterhaus iznenađujuće objavila trudnoću na bini na muzičkom festivalu Corona Capital 2023 u Meksiko Sitiju, fanovi su bili oduševljeni, imajući u vidu njenu privatnu vezu sa Robertom Patinsonom, koja traje od 2018. „Mislila sam da danas obučem nešto svetlucavo da odvratim pažnju od nečeg drugog što se dešava“, rekla je dok je bila na sceni.

Otkako je otkrila trudnoću, napravila je nekoliko sjajnih modnih izbora, kao što se vidi u njenoj zadivljujućoj Valentino crvenoj haljini na dodeli Emmija. Par planira da se venča, a Suki je nedavno predstavila svoj verenički prsten Toi et Moi vredan 330.000 dolara. „Oni su vereni. Oboje žele da se venčaju. To je važno za njih“, rekao je insajder za People krajem prošle godine.

foto: profimedia, instagram