Rajan Rejnolds otkrio kako je osvojio Blejk Lajvli – i sada nam je jasno zašto su najomiljeniji par Holivuda!

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli važe za verovatno najomiljeniji par Holivuda i to nije samo zato što izgledaju tako lepo i skladno jedno uz drugo – ono što privlači najveću pažnju i što nas konstantno tera da se rastopimo je zapravo njihov odnos koji deluje tako opušteno, zabavno i istinski zaljubljeno. Svi maštamo o takvoj vezi, zar ne? A kada vidimo da tako nešto postoji u svetu poznatih – pa zašto ne bi moglo i u svetu nas običnih smrtnika?!

Uglavnom, budući da Blejk i Rajan nisu neko ko skriva svoju ljubav od očiju javnosti, makar ne neki njen deo, glumac je, nedavno gostujući u SmartLess podkastu, podelio sa slušaocima na koji način je osvojio sada već skoro desetogodišnju suprugu. 

Blejk i Rajan su se upoznali na snimanju filma Green Lantern u kom su zajedno glumili. U početku su bili samo jako dobri prijatelji, da bi se desilo da su nakon nekih godinu i po dana otišli na dupli sastanak – ali sa drugim ljudima! Izgleda da je baš taj dejt zaslužan da između ovog para nešto “klikne” te su u narednom periodu ostali u kontaktu, ali prilično neobavezno. Sledeće što se desilo bilo je to da su oboje putovali u Boston, što je glumac iskoristio za zajedničko putovanje vozom. Kako je ispričao, tada ju je prosto molio da spava sa njim!

Bez imalo blama, jer je to prosto Rajan, glumac je otkrio da je njegov zvanični “start” glumice bio prilično jadan – kako kaže, igrao je na kartu sažaljenja, ispričajući tužnu priču o svom životu! OK, zaista ne krivimo Blejk što je pala na to – možemo samo da zamislimo koliko je bio ubedljiv! 

Rajan je otkrio i ključan momenat koji je njihovo nehajno zabavljanje pretvorio u priču za ceo život što je glumac opisao kao “jedan od onih šašavih trenutaka iz bajke” – posle svega nedelju dana joj je predložio da kupe kuću. To su i uradili, a ostalo je sada već istorija. 

Blejk i Rajan su u braku od 2012. godine i imaju tri ćerke – Džejms (6), Ines (4) i Beti (1). Često zafrkavaju jedno drugo na društvenim mrežama što ih i čini tako zanimljivim i dragim i, iskreno, jedva čekamo novu foru koja će doći od strane nje ili njega. Na primer, setimo se načina na koji je Blejk čestitala Rajanu 44. rođendan – uz preslatku fotografiju Rajana sa rođendanskim svećicama, glumica je napisala: “1) Ko je izgubljena duša koja za rođendan bira pitu. 2) Koja životinja pojede svoju tortu (pitu) pre nego što duva svećice. Rajan, eto ko. Srećan rođendan. Iskreno ne mogu da verujem da smo i dalje u braku.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Pre-sla-tko!

Tekst: Ivana Tomić

Fotografije: Profimedia, Instagram