Rijana i A$AP Roki snimili kratki film u stilu zlatnog Holivuda

Rijana se oprobala u ulozi “blejzer bandita”, koji krade I skuplja stvari od svog dečka – A$AP Rokija. Kratki film u stilu starog Holivuda, pod nazivom “Born to Steal: Yours, Mine, Ours”, objavljen na Fenti Beauty YouTube kanalu, snimljen je za potrebe novog Rijaninog proizvoda za usne.

„Bila je otmena dama, ali je imala čudne načine da pokaže svoju naklonost“, kaže narator na početku skoro dvominutnog videa. „Iako je izbor ženke beskrajan, ona pozajmljuje od mužjaka za svoju kamuflažu. Što je vrsta divljija, poznato je da ženke skupljaju od nesuđenih mužjaka.”

Uprkos Rijaninoj sklonosti da ukrade Rokijeve blejzere, ćebad ili tanjir palačinki, narator potvrđuje da je jedina stvar koje odbija da se odrekne je njegov Fenty Lux Balm, hidratantni proizvod za usne sa ukusom inspirisanim trešnjama sa Barbadosa.

Ranije ove nedelje, Rijana je najavljivala kratki film na Instagramu sa snimcima iza scene koji su uhvatili nju i Rokija na setu. Klipovi su prikazivali njih dvoje dok se grle, sporo plešu, drže se za ruke i – naravno – pokazuju balzam za usne.

Par, kom je prethodilo dugogodišnje prijateljstvo, ozvaničio je svoju romansu u leto 2020. Od tada su poželeli dobrodošlicu dvoje dece: jednogodišnjeg sina RZA i šestomesečnog dečaka Riota. „Rijana i A$AP su tako dobro“, rekao je izvor za Entertainment Tonight o njihovoj vezi. „Oboje vole da budu roditelji i balansiraju jedno drugo. A$AP je veoma otvoren i razigran, a Rihanna je opuštena i zabavna.”

Foto: Profimedia