Rijana nam je ponovo pokazala zašto je kraljica street style-a

Rijana

Rijana je izašla u Njujorku u nedelju u izgledu koji je omogućio da ove sezone nosi najtopliju boju spektra. Pobednica Gremija je u monohromatski autfit uključila majicu Comme des Garçons sa hrabrim belim slovima preko prednjeg dela. Rub majice bio je uvijen i vezan za lepršavi komad crne tkanine. Rijana je kombinaciju upotpunila jarko crvenom haljinom sa ogromnim prorezom na jednoj strani.

Rijana

Nastavila je crvenu temu sa nekim od svojih aksesoara, uključujući providne crvene opera rukavice od mrežaste tkanine. Rijana je dalje koordinisala sa crnim detaljima, uključujući Gucci torbu sa konjskim kopčama i sandale sa kristalnim vezom na petama. Da završi izgled, dodala je šarene naočare i svetlo crveni ruž.

Njen partner A$AP Roki je pratio Rijanu u njenom izlasku. Raper je nosio ribani pleteni kardigan u tamnoplavoj boji sa suženim crnim pantalonama i kožnim cipelama.

U subotu je Rijana takođe izašla u Njujorku, ovaj put noseći još jedan monohromatski ansambl u obliku potpuno ledeno-plave kombinacije. Izgled je uključivao satensku korset-bluzu sa nabranom čipkom na rubu i čipkastim rukavima, slojevitu ispod pahuljastog krznenog šala iz Gucci kolekcije Tom Ford iz jeseni 2004. godine.

Za donji deo outfita, dodala je par širokih cargo farmerki iz Attico-a i cipele sa usmerenim vrhom brenda Amina Muaddi. Rijana je aksesoarizovala još jednim komadom Gucci od Tom Ford-a. U pitanju je večernja torba prekrivena slojevima šampanjca perlica i ovalne naočare za sunce kuće Gianfranco Ferré.

Foto: Profimedia