Rijana demonstrirala novi izgled na promociji Fenty x Puma kolaboracije

Rijana je svetlucala poput dijamnta na nedavnom događaju u Londonu. Pevačica je pokazala svoju novu plavu kosu, zajedno sa novom frizurom koja je uključivala ravne šiške, kako bi proslavila lansiranje svoje Fenty x Puma Creeper Phatty Earth Tone kolaboracije.

Svoju impresivnu boju kose i frizuru dopunila je jakim ajlajnerom i crvenim ružem za usne. Kada je izbor outfita u pitanju, Rijanina estetika kretala se u nijansama sive, sa baggy pantalonama, oversized jaknom i zakopčanom košuljom. Izgled je zaokružila narandžastim statement naočarima za sunce.

Događaj je bio povodom predstojećeg lansiranja nove Rijanine patike sa PUMA-om, nakon što je prvo predstavila kolaborativnu liniju Fenty x Puma sa svojim modnim brendom 2015. godine.

Nova linija Creeper Phatty Earth Tone dolazi u tri nijanse: Green Fog, Totally Taupe i Warm White, nakon uspeha patike Creeper u septembru 2015. godine. Rijana je potom 2016. godine predstavila svoju prvu kolekciju odeće Fenty x Puma na reviji u Medison Skver Gardenu.


O najnovijoj saradnji sa Pumom, pevačica je rekla: “Želeli su da mi dozvole da budem kreativna i izrazim se na bilo koji način koji želim. Želeli su promenu. Volim situacije u kojima mogu da stvorim nešto potpuno drugačije.”

Foto: Profimedia