Optužbe bivših: Rikija Martina tuže nekadašnji ljubavnik i menadžerka

Protiv Rikija Martina podneta je prijava zbog nasilja u porodici. Ne zna se još uvek ko ga je tačno prijavio, ali je pevač negirao optužbu o porodičnom zlostavljanju kao “potpuno lažnu”, prenosi američki “People”.

Prema pisanju portorikanskih novina El Vocero, pevač je, navodno, dobio zabranu prilaska osobi koja ga je ostavila posle kratkotrajne veze, a sa kojom se viđao jer je njegov brak sa švedskim slikarom, Džvanom Jozefom, u krizi. Kada ga je, nakon dva meseca, ostavio ljubavnik, pevač nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom, pokušavao je da obnovi vezu, ali se drugoj strani nije dopalo njegovo nasrtljivo ponašanje, pa ga je prijavila policiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Tim Rikija Martina tvrdi drugačije.

– Uvereni smo da će se naš klijent Riki Martin u potpunosti opravdati, kada činjenice po ovom pitanju budu otkrivene, rekli su Rikijevi potparoli za štampu magazin People.

Protiv Rikija je podneta je žalba na osnovu Zakona 54, poznatog kao Zakon o sprečavanju i intervenciji nasilja u porodici prema Georgetown Journal of Gender and the Law, ali zbog prirode zakona nadležni organi nisu otkrili ime podnosioca prijave.

Optužbe protiv Rikija Martina potpuno su lažne, rekli su njegovi predstavnici za štampu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Policija je pokušala da izda Martinu zabranu prilaska u petak u luksuznom kvartu u Portoriku, gde on živi, preneli su američki mediji, ali ga nije našla na toj adresi.

Telemundo” tvrdi da su detalji u vezi sa žalbom još uvek nejasni, a, inače, nove optužbe za Rikija stižu malo pošto ga je, nedavno, tužila bivša menadžerka Rebeka Draker, jer joj je, navodno, ostao dužan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Ona je za pevača radila od 2014. do 2018, a tvrdi da joj pevač nije isplatio tri miliona dolara.

Između ostalog, menadžerka je u tužbi navela da Martin ima ozbiljan problem sa zloupotrebom narkotika, a da uz sve to, oko sebe stvara nepodnošljivo radon okruženje, da ga ona, devet godina nakon rada sa njim, više nije mogla istrpeti.

U pravnim dokumentima, Rebeka je navela da ju je pevač nakon dvogodišnje pauze ponovo angažovao 2020. kada je, kako je napisala, njegov život privatno i poslovno bio u “totalnom haosu”.

– Godinama sam ga štitila od posledica njegovih nepromišljenih indiskrecija i postupaka. Činila sam to ne samo zato što sam mu bila menadžerka, već i prijateljica. Verovala sam da je i on meni prijatelj, stoji u tužbi u kojoj Rebeka navodi i da ju je, dok mu je pokušavala ugovoriti unosne ugovore, Riki opterećivao ličnim pitanjima, manipulacijama i lažima, kao i neplaćanjem poreza.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

Pevač se o njenoj tužbi još uvek nije izjasnio, ali ako su neke Rebekine tvrdnje tačne, onda Rikiju za vratom diše i poreska služba.

Riki Martin nije komentarisao optužbe bivše menadžerke.

Što se pevačevog ljubavnog života tiče, onog koji želi da prikaže javno: u braku je sa sirijsko-švedskim slikarem Džvanom, sa kojim je počeo da se zabavlja 2016, a potom verio 2017.

 U januaru 2018. par se venčao u tajnosti. Roditelji su četvoro dece, koje im je na svet donela surogat majka.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram