Šarliz Teron otkriva zašto nije u vezi već pet godina

I sve žene treba da čuju njene reči!

Šarliz Teron, 45-godišnja zvezda nije u vezi dugi niz godina, o čemu je više puta govorila u raznim intervjuima. Glumica sama podiže dvoje usvojene dece i neće promeniti status.

Pre neki dan tokom direktnog prenosa sa Dru Barimur, zvezda je rekla zašto sada ne želi vezu. „Ljudi su toliko zabrinuti za moj lični život“, rekla je Šarliz. „Bila sam na nekoliko sastanaka, ali nisam se viđala ni sa kim više od pet godina.“ Glumica je dodala: „Osećam se kao da sam trenutno na mestu u svom životu gde bi partner trebalo da dođe sa nečim što je bar slično mom životu ili nečim što će ga poboljšati. Jer jednostavno neću prihvatiti manje. Volim svoj život sa svojom decom”.

Zvezda je takođe izrazila misao koja bi bila korisna da je zapamte i muškarci i žene: odsustvo muškarca ne znači da ste usamljeni i nesrećni. „Da budem iskrena, ne osećam se usamljeno“, prokomentarisala je Šarliz. – Kada sam dobila decu, nisu mi zamenila nešto i nisu ništa oduzela. Ne treba imati muškarce ili decu samo u tu svrhu – da biste popunili prazninu. Imajte decu i veze kada imate nešto da im pružite. Još uvek radim punim kapacitetom. Mislim da bi prioritet uvek trebalo da bude ono što najviše volite da radite. Ne tvoj čovek. Svakog dana sam srećna kada legnem u krevet i ne bih želela da mi dan teče drugačije “.