Šeron Stoun se u toplesu zahvalila na nesavršenosti

64-godišnja glumica ima mnogo razloga da bude ponosna na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Jedna od najlepših glumica našeg vremna iza sebe ima zavidnu filmsku karijeru koja joj omogućava da se danas posveti porodici, putovanjima, pomno odabranim projektima i uživanju u životu.

Ipak, lepa Šeron zavidnu karijeru u Holivudu ne smatra svojim najvećim uspehom. Za nju je uspeh to što je majka trojici usvojenih dečaka i što je nakon čak devet pobačaja uspela da smogne snage i ulozi majke ostvari se na drugačiji način.

Ispunjena, srećna i maksimalno posvećena svojim sinovima, glumica je i te kako svesna pravih životnih vrednosti i šta je ono što je zapravo važno pored nametnutog standarda savršenosti, pogotovo po pitanju izgleda.

Pre par dana Šeron je na svom Instagram profilu koji prati 3.2 miliona fanova, postovala fotografiju na kojoj stoji nasmejana pored bazena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Zabačne glave, u zelenim kupaćim gaćicama sa uzorkom animal printa, te sa peškirom na pruge prebačenim preko ramena i golih grudi, čuvena glumica pozirala je zahvalna na savršenom danu.

Aludirajući na telesne nesavršenosti, naziv ove fotografije glasi ”Savršeno nesavršena na savršen dan”.

Nismo sigurni šta je tačno nesavršeno u vezi bilo čega na ovoj fotografiji, ali nam je drago što glumica poput njenih brojnih koleginica ne pokušava pošto poto, da sakrije bilo kakve znakove starenja i održava standard lepote koje imaju njene četiri decenije mlađe koleginice.

Tekts: M.B.

Foto: Profimedia