Slobodna i svoja: Majsko izdanje magazina GRAZIA od sutra je u prodaji!

Svet će se ovog proleća zabavljati novom igrom koja se zove gde će nas sve zameniti veštačka inteligencija. Već kruži lista zanimanja koja počinje sa matematičarima, a završava piscima. Mi vam u majskom broju nudimo nastavak, priču o kreativnim upotrebama AI, zajedno sa prilikom da saznate kako se vaš glas može čuti.

„Jako mi je drago što podkasti postaju vrsta trenda jer smo se, čini mi se, malo zagubili u hiperprodukciji nevažnih vesti i površnih informacija”, kaže nam u intervjuu Iva Parađanin, osnivačica sve popularnije Tampon zone. Ako se ohrabrite i odlučite da pokrenete privatni radio, najpre pročitajte zbog čega je pitanje zašto otvoriti podkast važnije od toga kako to učiniti.

Ženski glasovi su još moćniji kada su udruženi. Ovoga puta, oko femicida, koji nije novost, ali jesu novi načini na koji se može boriti protiv rodno zasnovanog nasilja. U ovom broju, saznaćete da li je Majli Sajrus zaista najveća pop zvezda 21. veka, a zbog čega ni nekoliko godina od fizičkog odlaska Karl Lagerfeld ne silazi s trona kajzera mode.

Takođe, otkrivamo vam zašto je prvi korak ka lepoti odlazak na spavanje, dok sa umetnicom performansa Marinom Marković pronalazimo lepotu duha u telesnim provokacijama. Majsko izdanje je uvod u mnoštvo novih sadržaja koje spremamo, jer u sledećem broju slavimo rođendan, sedamnaest godina izlaženja magazina Grazia u Srbiji.

Grazia tim

FOTOGRAFIJE: IZACK MORALES

STAJLING: DAVOR JELUŠIĆ

FRIZURA I ŠMINKA: DAVO STHEBANE;

MODEL: VALERIA @TAKE3MGMT;

ASISTENT STILISTE: TANIA GEORGIA TREJO PIDAL;

ASISTENT ŠMINKE: ANNA MORTERA

model nosi BLUZA, PANTALONE I CIPELE, SVE LFREDO MARTĺNEZ