Smeštena u ustanovu za lečenje: Šta se događa sa princezom Šarlin od Monaka?

Od dana kada je bila olimpijska plivačica pa sve do braka sa princem Albertom – život princeze Šarlin od Monaka privlači veliko interesovanje.

Na žalost, ove godine, princeza se našla na svim svetskim naslovnim stranicama zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja.

Tim povodom, palata Monako dala je sledeću izjavu:

„U noći 1. septembra, Njeno Visočanstvo princeza Šarlin od Monaka prebačena je u bolnicu nakon što se razbolela zbog komplikacija od ozbiljne ORL infekcije.“

Prema izveštajima, majka dvoje dece se „srušila“, pre nego što je navodno „prevezena“ u bolnicu Netcare Alberlito u Južnoj Africi.

Njeno stanje je od tada bilo „stabilno“, a prošlog meseca princ Albert je za magazin People rekao da je njegova supruga „spremna da se vrati kući“.

Međutim, nakon samo nekoliko dana od njenog povratka kući, objavljeno je da je princeza Šarlin primljena u ustanovu za lečenje izvan Monaka.

 „[Njen povratak] je prošao prilično dobro u prvih nekoliko sati, a onda je postalo očigledno da nije dobro“, objasnio je princ Albert. „Bila je očigledno iscrpljena, fizički i emocionalno.“

Zatim je odgovorio na glasine da je odlazak princeze Šarlin prouzrokovan lošim stanjem u njihovom braku: „To nisu problemi u našem odnosu – ne u odnosu između muža i žene. To je drugačije prirode.“

Princeza Šarlin od Monaka nedavno je dovedena je u vezu sa ruskim milijarderom i bivšim partnerom supermodela Naomi Kembel.

Prema navodima, Vladislav Dorononjin pružio je podršku 43-godišnjoj princezi u periodu njenog lošeg zdravlja.

Princeza Šarlin nedavno je objavila fotografije na Instagramu na kojima je primetan njen veliki gubitak kilograma, kao i drugačiji izgled od onog po kojem je svi pamte.

U galeriji pogledajte navedene fotografije princeze Šarlin, kao i one iz proteklih godina dok je bila uz supruga Alberta i izvršavala mnogobrojne kraljevske dužnosti.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević