Snaga žene: Aprilsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Magazin Grazia je osnovan 1938. godine u Milanu kada je iskusni izdavač Arnoldo Mondadori došao na neobičnu ideju za to doba, da se obrati ženama. Već prvi broj je pokazao sve ono što volimo u Italiji – spoj vrhunskog dizajna i životne filozofije stanovnika, sažete u rečenici La vita e bella.

Od ideje o štivu koje propagira eleganciju kao životni stil, nudi sofisticiranost, optimizam, uživanje u modi, hrani, lepoti duha i tela, Grazia je tokom decenija evoluirala u časopis sa kojim čitateljke hvataju korak i sa aktuelnim temama iz zemlje i sveta.

Takva Grazia je došla i u Srbiju 2006. godine. Ovog aprila slavimo 200. broj. Za proteklih sedamnaest godina, etablirali smo se kao vodeći magazin za ženu sa stavom, modno osvešćenu, negovanu i dobro obaveštenu o svemu, od dešavanja u društvu, kulturi, šou-biznisu do lifestyle tema. Jubilarno izdanje posvetili smo snazi svake žene.

Kroz niz intervjua sa renomiranim ličnostima u modnom dizajnu, umetnosti, preduzetništvu, nauci, lepoti i drugim oblastima kojima su kreativnost i odvažnost drugo ime, sa nama zajedno slave dve Dragane, Danica, Tamara, Jana, Staša, Snežana, Mia, Sonja, Maja, Ena, Ana, Kristina, Katarina, Jelena… Među našim temama pronaći ćete odgovore na dileme o karijeri, bilo da radite u kompaniji ili privatnom biznisu ili ste trenutno između dva posla.

Otkrivamo tajne uspeha zvezda, kako naslikati žensku dušu, ali i kakve su posledice loših političkih izbora. Kako nam se vraća mini-suknja, a kako ćemo postići ležernost u poslovnom stilu, samo su deo preporuka našeg modnog urednika, koji istražuje i važnu temu: da li je celebrity status dovoljan da bi se vodio modni brend.

Najbolji aksesoar koji žena može da ponese je samopouzdanje, a kada se začini sa malo odgovarajućeg make-upa, to je oružje kojim smo spremne da osvojimo svet, poručuje naša urednica lepote. Predstavljamo vam beauty vodič kako da se našminkate za posao i kozmetičke novitetea, dok vam savete daje profesionalac, šminkerka kojoj su poverenje ukazale brojne poznate ličnosti. Pošto smo vam zagolicali radoznalost, prepustite se uživanju u ovom zaista specijalnom izdanju, čiju ćete energiju, sigurni smo, osetiti na svakoj stranici.

Uz aprilski broj magazina Grazia dobijate i maskaru Deborah, Dangerous Curves.

Grazia Srbija