Spotted! Šakira i Lusjen Laviskont u zajedničkom izlasku

Kolumbijska pevačica primećena je na večeri sa zvezdom hit serije “Emili u Parizu” Lusjenom Laviskontom u utorak uveče u Njujorku. Uslikani su u koordinisanim outfitima, nakon večere u italijanskom hot spotu Carbone. Sastanak je usledio nakon što je Laviskont bodrio Šakiru na njenom nastupu na Tajms skveru ranije te večeri.

Iako se njihova potencijalna veza čini neočekivanom, ne možemo reći da nismo predvideli ovu romansu. Kao što obožavaoci Šakire znaju, Lusjen se pojavio kao njen partner u spotu za pesmu „Punteria“, najnovijem seksi hit singlu sa njenog novog albuma Las Mujeres Ya No Lloran. On i Šakira su podelili zajedničku objavu na Instagramu na kojoj se nalaze fotografije iz video snimak, na kojem polugoli Lavikont grli i ljubi latino zvezdu, koja nosi koketnu ružičastu haljinu, ružičastu kosu i ružičastu šminku.

Za njihov prvi izlazak (ili recimo prvi sastanak), pevačica je izgledala sjajno u crnom korsetu na pertlanje sa kožnim žicama i crnim satenskim Off-White kargo pantalonama. Izgled je zaokružila svilenkastim štiklama na platformu, crnom jaknom sa postavom od veštačkog krzna I crnom torbom sa srebrnom chunky ručkom.

Britanski glumac je izgledao kul u crno-sivoj kožnoj jakni,koju je nosio preko klasične crne majice i upario sa nečim što liči na široke crne pantalone (slično Balenciaginim kontroverznim Zip-Off Ripstop pantalonama), te crnim čizmama, šalom od kašmira i crnim naočarima za sunce.

Foto: Profimedia