Šta očekivati ovaj put? Princ Hari i Megan Markl ponovo daju intervju Opri Vinfri

Vojvode od Saseksa objavili su prvi trejler za dokumentarnu seriju o mentalnom zdravlju. Premijera projekta biće održana 21. maja na platformi Apple TV.

Nakon kontroverznog intervjua, princ Hari i Opra Vinfri objavljuju manje provokativan, ali mnogo korisniji projekat. Britanski kraljevski par i svetski poznata novinarka udružili su se da bi kreirali dokumentarnu seriju o mentalnom zdravlju „ The Me You Can’t See“. Zasnovana je na iskrenim i emotivnim pričama ljudi iz celog sveta, uključujući zvezde poput Lejdi Gage i Glen Klouz. „Odluka da se zatraži pomoć više se ne smatra slabošću. U savremenom svetu to je pokazivanje snage“, objašnjava princ Hari.

Moguće je da je idejni inspirator projekta bila Megan Markl, koja se, inače, nakratko pojavljuje u kadru u majici sa natpisom „Raising the Future“.

U intervjuu, vojvotkinja je izjavila da je tokom svog života u palati patila od depresije. Međutim, prema njenim rečima, uskraćena joj je stručna pomoć, koja bi mogla da „baci senku“ na kraljevsku porodicu.

Hari i Megan se nadaju da će iskreni razgovor razbiti stigmu oko svega vezanog za mentalno zdravlje.