Stiže „rijaliti šou“ o Dejvidu i Viktoriji Bekam

Dejvid i Viktorija Bekam potpisali su ugovor sa Netfliks-om za seriju koja će otkriti pozadinu njihovog porodičnog života.

Porodica Bekam postaje glavni junak dokumentarne serije na Netfliks-u. Prema glasinama, Dejvid i Viktorija Bekam potpisali su ugovor sa Netfliks-om za seriju o njihovoj porodici a to su naplatili 18 miliona EUR.

Čini se da će se emisija fokusirati na sve aspekte života i karijere engleske fudbalske ikone Dejvida (45) i njegove supruge i bivše Posh of the Spice Girls, Viktorije (46).

Da bi dobro ispričali priču o Dejvidu i Viktoriji, njihovo četvoro dece ne može nedostajati: Bruklin (21), Romeo (18), Kruz (15) i Harper (9).

Vest je procurila iz izvora koji je prokomentarisao: «Ovo je veliki hit za Netfliks. Serija će pokazati sasvim drugu stranu Dejvida, onu koju javnost retko može da vidi. Priča će biti ispričana kroz lične fotografije i sećanja prijatelja, porodice i saigrača bivšeg fudbalera: „Dejvidov život je zabeležen. Ponosno je dokumentovao svoju karijeru još od dečaka i godinama je čuvao sve isečke iz starih lokalnih novina, školskih evidencija i timskih fotografija „Onda tu su, naravno, i porodični video snimci napravljeni video kamerom tokom raznih rođendana, Božića i posebnih prilika, kao i urnebesne ideje o prvim sastancima Dejvida i Viktorije“.

Televizijska ekipa takođe će sada dokumentovati Dejvidov život prateći ga širom sveta dok se bavi raznim preduzetničkim inicijativama. Biće takođe intervjua i komentara cele porodice, uključujući i četvoro dece.

Podrazumeva se da je Dejvid predodređen da osvoji  srca svih gledaoca.