Sorry, Swifties: Tejlor Svift i Trevis Kelsi neće se pojaviti na Met Gali

Na veliko razočaranje Swifties širom sveta, Tejlor i Trevis navodno preskaču ovogodišnju Met Galu. Više izvora je reklo za TMZ da je par odbio pozivnice za događaj. Odbijanje nije iznenađujuće za Tejlor, jer pevačica mora da putuje u Pariz i vrati se svojim obavezama na turneji Eras, iste nedelje kada se događa i Met Gala. Međutim, nije jasno zašto je Trevis odlučio da ne ide. Možda je sportska zvezda nespremna da prođe stepenicama bez svoje bolje polovine?

Iako je veza para javna, njih dvoje još uvek nisu zajedno prošetali crvenim tepihom. Pa ipak, par je nedavno viđen na zajedničkom odmoru i u nekoliko izlazaka tokom marta. No, ne možemo se oteti želji da pokažu svoj status moćnog para na nekom događaju.

U promotivnom videu za pesmu “Fortnight”, koja je nedavno objavljena kao deo njenog najnovijeg albuma, The Tortured Poets Department, Tejlor je podelila isečke iz svoje veze sa Travisom, koji uključuju snimak NFL zvezde kako je ljubi u obraz i kako kuva s njom. Snimak, koji je podeljen sa YouTube shorts, deo je trenda koji je pevačica kreirala. Video je naslovljen tekstom: “Podelite svoj “fortnight” sažetak sa #ForAFortnightChallenge, predstavljen od strane Youtube Shorts.”

Iako Tejlor i Trevis neće biti prisutni na Met Gali, događaj pun zvezda ugostiće prisustvo omiljenih slavnih ličnosti, uključujući suvoditelje Bad Banija, Krisa Hemsforta, Dženifer Lopez I Zendeju. Blejk Lavli, Rijana I Bijonse, navodno su potvrdile svoj dolazak.

Foto: Profimedia