Theo James je besramno zavodljiv na snimanju D&G kampanje

Theo James

Engleski glumac, Theo James, koji je glumio u drugoj sezoni serije “White Lotus” koja se dešava na Siciliji, primećen je u Kapriju u utorak, 9. jula. Britanski glumac i šarmer, ponovo je privukao pažnju javnosti svojom najnovijom reklamnom kampanjom. U nastavku pogledajte snimke veoma vruće scene za reklamu Dolce & Gabbana sa italijanskim modelom Vittoriom Ceretti. Mi definitvno nismo ostali ravnodušni.

Ovaj 39-godišnji miljenik publike, čija harizma i glumački talenat ne prestaju da oduševljavaju, trenutno je u centru pažnje zahvaljujući snimanju vrele kampanje za Dolce & Gabbana. Dok se nalazi u prelepom Kapriju, James je primećen kako snima scene na obali zajedno sa italijanskim modelom Vittoriom Ceretti.

theo James

Oboje su izgledali zapanjujuće, sa Jamesom u malim belim kupaćim gaćama i Ceretti u bikiniju na vezivanje, takođe bele boje. Mokri od mora, njih dvoje su snimali bliske scene dok su se talasi razbijali oko njih, dodajući dodatnu dozu strasti i elegancije reklami modne kuće.

Theo James, rođen 16. decembra 1984. u Oksfordu, Engleska, je britanski glumac poznat po svojim raznovrsnim ulogama na filmu i televiziji. Najpoznatiji je po ulozi Tobiasa “Four” Eatona u filmskoj seriji “Divergent,” koja mu je donela međunarodnu slavu.

James je diplomirao na Bristol Old Vic Theatre School i započeo svoju glumačku karijeru pojavljujući se u britanskim televizijskim serijama kao što su “A Passionate Woman,” “Downton Abbey,” i “Bedlam.” Osim glume, James je talentovani muzičar i bio je član benda Shere Khan.

U seriji “White Lotus,” Theo James se pridružio drugoj sezoni koja je smeštena na Siciliji. “White Lotus” je satirična dramska serija koju je kreirao Mike White, a koja istražuje živote gostiju i osoblja luksuznog odmarališta. James igra ulogu Camerona, bogatog i arogantnog gosta odmarališta. Njegov lik je u stalnom sukobu sa svojim okruženjem, donoseći napetost i dramu u seriju. Uloga je omogućila Jamesu da pokaže svoj glumački raspon, kombinujući humor, dramu i kompleksne međuljudske odnose.

Theo James u braku sa irskom glumicom Ruth Kearney. Dugogodišnji par, koji se prvi put susreo u školi glume, venčao se 2018. i dobio ćerku u avgustu 2021. Iako drže svoju vezu i porodični život veoma privatnim, James je ranije govorio o teškoćama balansiranja dugotrajne romanse sa njihovim glumačkim karijerama.

Foto: Profimedia, Instagram