U susret novom letu! Novi broj magazina GRAZIA u prodaji je od danas!

Top i helanke Versace Jeans Couture 
Minđuše P. S. Fashion
Salonke Steve Madden

Slavimo rođendan, prvih šesnaest godina. Ne znamo koliko su bile slatke, ali su sasvim sigurno uzbudljive, drske, oštre i nežne u isti mah, kako se već očekuje od najlepšeg tinejdžerskog doba. 

Prvi nam je čestitao Marko Louis, porukom da nije važno hoćemo li odmah uspeti u onome što činimo, dok god uživamo u samom putovanju do uspeha, dok naša sagovornica, biznis kouč Sonja Dakić ohrabruje idejom da budućnost nije uvek uklesana u kamenu, i savetuje kako se život može dizajnirati. 

U junskom broju, otkrivamo vam neke tajne, počev od gole haljine Merilin Monro koju smo upravo gledali u rijaliti izdanju, a na takav program sve više podseća i jedno dramatično javno suđenje, neki kažu, decenije. Saznajemo kako su ratovi menjali položaj žene u društvu, a moda najavljivala moderna vremena kojima, izgleda, najprestižnija filmska nagrada na svetu više nije dorasla. 

Srbija će početak novog leta dočekati u duhu događaja kulture. Maja Šuša nam objašnjava po čemu je izuzetan ovogodišnji Bašta Fest, dok će beogradski Kalemegdan biti domaćin do sada neviđenom festivalu u regionu, gde će vodeći glas biti… Pa, poprilično lajav. 

Dugo smo čekali da nam se vrati prirodna lepota, a da li je kucnuo čas, videćemo, ukoliko neke moćne kompanije ispune svoje istorijsko obećanje. U međuvremenu, nudimo vam pregršt saveta kako da se, brigom o telu, pobrinete za zdrav duh, jedva čekajući početak novog leta, kada je živeti lako, peva mlada žena iz legendarne Geršvinove opere. I mi joj verujemo.   

Tim:

Fotografije: Vladimir Ilić
Stajling: Marko Mrkaja
Šminka: Marija Stošić
Frizura: Vasilisa Maljm