Udala se Gven Stefani!

Pevačica Gven Stefani izgovorila je “sudbonosno da” svom dugogodišnjem partneru muzičaru Blejku Šeltonu prethodnog vikenda, na opšte iznenađenje fanova. Kažemo “iznenađenje” jer se o njihovom venčanju priča već mesecima unazad, tačnije, otkako su u oktobru prošle godine objavili da su se verili. I samo venčanje bilo je tajna sve dok pevačica juče nije objavila prelepe svadbene fotografije na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Našu pažnju naročito je privukla pevačicina venčanica koju je specijalno za nju dizajnirala Vera Wang. U pitanju je mini top haljina za koju predviđamo da će postati jedan od glavnih bridal trendova ove godine! Zanimljivo je da je Gven haljinu ukombinovala sa belim kaubojkama koje su, morate priznati, zaista doprinele celokupnom looku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Prijatelj para, koji je zajedno od 2015. godine, otkrio je da je ceremonija bila sasvim u skladu sa onim što oni jesu – elegantna, prefinjena i kul kao što je Gven, ali i prijatna, domaćinska i zabavna kao što je Blejk. On je čak njihovu vezu uporedio sa kombinacijom komforne hrane poput pohovane piletine i pića koje je na nivou poput šampanjca – gledajući meni to možda ne ide jedno sa drugim, ali u stvarnosti važi sasvim suprotno! A zar baš takve ljubavi nisu one najbolje?

Fotografije: Shutterstock, Instagram