Viktorija Bekam proslavlja jubilarni 50. rođendan

Pogledajte emotivnu čestitku od njenog supruga Dejvida

Pop zvezda i modna dizajnerka, Viktorija Bekam, danas proslavlja svoj jubilarni 50. rođendan. Primila je brojne lepe želje, a najtopliju čestitku dobila je od svog supruga Dejvida. Bivši fudbaler, podelio je video montažu sa starim fotografija Viktorije i njihove dece. Počevši svoj montažni omaž, Dejvid je uključio video iz detinjstva Bruklina i Romea, koji svojoj majci čestitaju rođendan. Zatim je prikazana slika bebe Viktorije uz pesmu “More Than A Woman” od Bee Geesa. U nastavku  videa su se nizale njene fotografije iz detinjstva.

 Propratni tekst, u isto vreme emotivan i šaljiv, nikoga nije ostavio ravnodušnim. “Srećan rođendan mojoj prelepoj ženi… Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebalo bi da se osvrneš unazad i budeš ponosna na sve što si postigla, ostvarila i izgradila, Posh Spice, poslovna žena i naravno udaja za kapitena Engleske. Ali tvoj najveći uspeh su tvoja deca, ti ih usmeravaš, voliš i učiš… Vole te bez reči, svi te mnogo volimo x Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve. ISKRENO GOVORIM.” napisao je Dejvid u svojoj objavi.

Mi se apsolutno slažemo sa Dejvidom. Viktorija je žena vredna poštovanja, koja već 30 godina veže samo uspehe. Rođena je 17. Aprila 1974. u Eseksu, u Engleskoj. Svoju muzičku karijeru započela je u pop grupi ,,Spice girls”, koja je sredinom 1990-ih postigla svetski uspeh. Iako je od raspada grupe prošlo 23 godine, njihov uticaj je bio toliki da se i danas oseća. Nakon muzičke karijere, pronašla se u brojnim dokumenarnim filmovima i emisijama zabavnog karaktera. Svoj istoimeni modni brend ,,Victoria Beckham” osnovala je 2008. sa kolekcijom haljina. Brend je doživeo veliki uspeh od samog početka, zbog izvanrednog kroja i kvalitetnih tkanina. Danas brend ,,Victoria Beckham” predstavlja osnovu garderobe savremene žene. Iza sebe ima veliki broj uspešnih kolekcija, a ono što ih najbolje opisuje je svestranost, sofisticiranost i nosivnost.

Pored svih profesionalnih uspeha, Viktorija je ostvarena i u privatnom životu. U braku sa suprugom Dejvidom, ima četvoro dece Bruklina, Romea, Kruz i Harper. Celoj porodici nije strano da dele svoju ljubav i naklonost na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia, Instagram