Nova holivudska zvezda: Upoznajte unuku Džejn Fonde 

Vadim

Kada pomislite na Nepo Bebi, verovatno vam padaju na pamet poznate ličnosti poput Lili Rouz Dep, Dakota Džonson i Džek Kvejd, ali nakon što se Viva Vadim nedavno pridružila svojoj baki, Džejn Fondi, na crvenom tepihu, internet nagađa da se pojavio novi talas Nepo Bebi

Za razliku od mnogih drugih koji su označeni kao Nepo Bebi, Vadim nije odrasla u vilama u Beverli Hilsu ili penthausima u Njujorku. Vadim je odrasla na farmi u Vermontu kod svojih roditelja Vanese Vadim i Met Arnet, muzičara. Vanesa je jedina kći Fonde i njenog prvog supruga, čuvenog francuskog filmskog režisera Rožea Vadima, i veći deo svog života provela je kao filmska radnica i aktivistkinja. 

Vadim nije odrasla pod svetlima reflektora, već je provodila detinjstvo napolju u Vermontu, izgleda kao da je živela normalnim životom koliko je to moguće dok istovremeno pripada jednoj od najpoznatijih porodica u industriji. Iako Vadim obično nije fotografisana na uzbuđujućim holivudskim zabavama ili viđena u popularnim noćnim klubovima u Njujorku. Ona se može pohvaliti impresivnim životnim stilom koji dokumentuje na svojim društvenim mrežama i veb stranici. 

Prvenstveno, dvadesetjednogodišnjakinja je aktivistkinja i umetnica, sa interesovanjem za fotografiju i tekstil koje je očigledno na osnovu njenih objava. Prikazujući veb stranicu bez biografskog dela i Instagram stranicu sa malo detalja iz njenog ličnog života, Vadim radije dopušta da njen rad govori umesto nje. U doba hroničnog preterivanja sa deljenjem informacija na internetu, mnogi korisnici interneta smatraju Vadiminu ličnost i posvećenost umetnosti osvežavajućim. 

 Vadim ima oko za estetiku, što je jasno iz njenog kreativnog rada, koji obuhvata tekstil, crno-belu fotografiju, rad u boji i kolaže, ali se proteže i na polje mode. 

Sa eklektičnim, vintage-inspirisanim stilom koji se vidi u retkim selfijima ili slikama u ogledalu koje objavljuje Vadim, umetnica očigledno poseduje taj faktor It devojke koji imaju i mnoge njene savremene Nepo Bebi koleginice, ali usmerava svoju energiju na druge stvari, što postavlja pitanje, da li dolazi kraj ere preterano luksuznih Nepo Bebi? 

Foto: Profimedia, Instagram