Vodeća vijetnamska zvezda na Netflixu

Zahvaljujući popularnom striming servisu, imamo priliku da se upoznamo sa jednom izuzetnom ženom iz Vijetnama

Još od kada je Truong Ngoc Anh osvojila titulu Miss New Model International 1998, njen put je, čini se, posut samo ružama. Danas je vodeća glumica u svojoj zemlji, a proslavljena je i pevačica, model i filantrop.

Rođena u Hanoju, Anh se sa 16 godina se preselila u Sajgon da bi ušla u svet mode. Kada ju je slučajno primetila rediteljka filma “Em i Majkl” i angažovala za prvu ulogu, mlada manekenka je pobrala aplauze kritike. Od tada se ređaju uloge koje su joj obezbedile mnoge nagrade. Gostovala je kao sudija u TV projektima, uključujući svetske rijalitije poput “Projekat modna pista” i “Sledeći top model”. Sa uspehom vodi talk show emisije na vijetnamskoj televiziji.

Danas TNA ima 44. godine i ambasador je brendova UFC, Adidas, Audi, Samsung, PNG, Trollbeads, Oriflame i PXP. Kao modna ikona, bila je lice mnogih luksuznih brendova, uključujući Chanel, Versace, Louis Vuitton, Bottega i Tumi, što ju je dovelo i u žiri na izboru za Mis Vijetnama.

Diplomu ekonomskog fakulteta Anh je iskoristila u preduzetništvu – osnivač je i direktor producentske kuće TNA Entertainment koja publici širom sveta već najavljuje nekoliko potencijalnih hitova.

Truong Ngoc Anh možemo upoznati i mi, putem filma “Huong Ga Rise” koji se upravo prikazuje na Netflixu, gde je talentovana glumica ujedno glavna junakinja i producent.

Fotograf: Rin TranTalent

Stilista: Chau Phan

Šminka i frizura: Ha Tuan Dat

Asistent fotografa: RII

Retuš: FI Huynh

Kasting direktor: Vincent Tran

Autfit: Hiep Henry

Art direktor: Cory Tran

Produkcija: Cory Couture Productions with FTL MODA

Producent: Valentina Gurova