Zejn Malik je najavio 4. studijski album

A do tada poslušajte njegov novi single

zejn malik

Zejn Malik je na svom Instagramu profilu obradovao fanove objavom spiska pesama za svoj nadolazeći četvrti studijski album, pod nazivom “Room Under The Stairs”. Album se sastoji od 15 pesama i prema Instagram snimku, napisan je u rukopisu koji liči na Malikov. Sentiment i inspiracija za naziv albuma potiču iz Malikovih dečijih sećanja na medije koje je konzumirao. Album je nastajao šest godina dok je Zejn brinuo o svom vrtu u izolovanoj kući u ruralnoj Pensilvaniji. Novi album ima oskudan akustični zvuk s ispovednim tekstovima o tome ko je Malik sada, kao otac svoje trogodišnje ćerke Kaj.

Sa nadolazećim izdanjem albuma, fanovi se nadaju da će Zejn napustiti Pensilvaniju kako bi išao na turneju, što još nije učinio tokom svoje solo karijere. Tokom nedavnog live stream-a na Stationheadu, Zejn je puštao svoju hit pesmu “Sweat” s albuma “Nobody Is Listening”. Jedan fan je tajno pitao hoće li je izvoditi na turneji. Zejnov kriptični odgovor? “Ummm, da, to je odgovor. Umm, da, bio bih glup da ne.”Tako da bi mogla da se desi turneja nakon izlaska albuma “Room Under The Stairs”. Album je najavljen za 17. maj ove godine.

Dok iščekujete novi album poslušajte njegov novi single “Alienated”

Nakon što je 2015. godine napustio One Direction, započeo je svoju solo karijeru 2016. godine sa projektom nazvanim “Mind of Mine”, a potom je izdao “Icarus Falls” 2018. godine. Njegov najnoviji album, “Niko ne sluša”, datira iz 2021. Međutim, dok je bio deo One Direction, zajedno su izdali četiri studijska albuma, od kojih je svaki dostigao prvo mesto na Billboard 200 listi.

Ovaj album nije jedini veliki projekat koji pevač ima u planu ove godine. Trenutno radi na nadolazećem animiranom filmu, “10 Života”. U filmu će pozajmiti glasove, biti izvršni producent i pisati muziku. Prema Varietyju, “10 Života” će imati duet između Malika i zvezde serije “Bridgerton”, Simon Ešli. 2024. godina se sprema da bude velika godina za ovog umetnika.

Foto: Profimedia, Instagram