Ženio se i pre Amal? Ova poznata glumica bila je prva supruga Džordža Klunija

Glumica je sada u braku sa glumcem serije “Momci sa medisona”.

Pre nego što se skrasio i oženio sa Amal Kluni, Džordž Kluni je godinama važio za jednog od najpoželjnijih neženja u Holivudu.

Naime, u vreme kada je izlazio sa Elizabetom Kanalis, Džordž je dao intervju za Daily express tokom kog se pojavila tema prosidbe ove Italijanke, a Kluni je tada rekao: “Ne volim što ću pokvariti tvoju priču, ali bio sam oženjen i već sam to pokušao.”

Džordž je mislio na svoj prvi brak koji je bio sa Talijom Balsam.

Par se venčao 1989. godine na Havajima, a razveo se četiri godine kasnije.

Povodom svog prvog braka, glumac je takođe priznao za People da u to vreme nije bio spreman da se skrasi: „Verovatno, zapravo definitivno nisam bio neko ko je trebalo da se oženi u tom trenutku. Jednostavno se ne osećam kao da sam Taliji uopšte pružio šansu“, zaključio je on.

Čini se da su bivši partneri ostali u prijateljskom odnosu, jer Talija nije imala da kaže ništa osim pohvala za Džordža kada je o njemu govorila u intervjuu za People 2016: „Apsolutno, Džordž je šarmantan.

Talija Balsam je ćerka Oskarovca Martina Balsama, a jedna od njenih najupečatljivijih uloga bila je u HBO seriji “Razvod” gde je tumačila Dalas, razvedenu psihološkinju koja pomaže svojoj bliskoj prijateljici da se nosi sa sopstvenim bračnim nevoljama.

Godine 1998. Balsam se udala za Džona Slaterija, glumca koji je najpoznatiji po ulozi Rodžera Sterlinga u seriji Mad Men. Talija je u ovoj poznatoj seriji glumila lik Mone Sterling (Rodžerove bivše žene).

Ne samo da je Balsam radila sa Slaterijem, već je radio i njen bivši muž. Glumica je rekla da su „Džordž i Džon radili zajedno i da se jako dobro slažu“.

U galeriji pogledajte fotografije glumice Talije Balsam i njenog sadašnjeg muža.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević