„Žizel je bila nesrećna“: Tom Brejdi je govorio o krizi u porodičnom životu

Čak i u većini „sjajnih“ porodica postoje teški periodi…

Fudbalski reprezentativac Tom Brejdi u programu Howard Stern SiriusXM Radio priznao je da se pre nekoliko godina njegov brak sa Žizel Bundšen gotovo raspao. Teško je verovati, ali čak i u idealnim “instagram” porodicama postoje teška vremena.

“Izgleda da Žizel nije bila zadovoljna našim porodičnim životom”, priznao je Tom. – To je bilo pre par godina. Tada sam stalno igrao fudbal, a kad se sezona završila, nastavio sam sa treninzima i bavio se drugim stvarima. Čitava kuća i svi porodični poslovi bili su na Žizel. I ona se, naravno, pitala: „Hej, planiraš li mi pomoći? Možda barem da povedeš decu u školu?”. Bilo je to teško vreme.”

Srećom, Tom je na vreme bio obavešten da je njegova supruga nezadovoljna. Štaviše, Žizel Bundšen ga je direktno obavestila o svojim osećajima i napisala mu pismo.

“Napisala je nešto poput: “Razumem da ti ova situacija odgovara, ali meni ne”, rekao je fudbaler. Prema njegovim rečima, pismo je imalo otrežnjujući efekat, pa ga je zadržao i povremeno ponovo čitao. „Važno je zapamtiti da vaši partneri možda imaju svoje želje, snove i ciljeve“, zaključio je Tom.

Pa, ne možemo, a da se ne složimo sa ovom tvrdnjom!