Zvezde u karantinu: kako Dru Barimor provodi vreme

Uzmite primer holivudske zvezde!

Američka glumica Dru Barimor nam otkriva kako provodi vreme u samoizolaciji sa svojom decom.

Uživajte u mirnom vremenu

Dru Barimor vodi aktivan stil života, pa glumica i njena deca retko provode vreme zajedno, neprestano okruženi rođacima i prijateljima. Sada kada celi svet sedi kod kuće, Dru Barimor i njene kćerke, sedmogodišnja Oliva i petogodišnja Franki, imaju vremena koje mogu posvetiti jedne drugima i sebi.

Uživajte u odmerenom životu: napravite kafu, pripremite svoje omiljeno jelo i polako doručkujte. Usamljenost pomaže u pronalaženju sebe i nadahnjuje na nova dostignuća!

Cenite Zemlju

Dru Barimor je iskoristila karantin da nauči načine uštede vode i struje. Kao preduzetnica, odlučila se za recikliranu ambalažu za svoj brend Flower. Dru je shvatila da se mnogi problemi mogu rešiti korišćenjem Interneta i video poziva i da će manje putovati nakon karantina.

Pišite

Tokom samoizolacije, Dru Barimor radi svoju najdražu stvar – piše. Glumica je priznala da voli da zamišlja da je njena tastatura stara pisaća mašina. Dru preporučuje da odvojite vreme i zapišete svoje misli, ideje i osećanja.

Zadržite pozitivan stav

Preduzetnica nastavlja da radi kod kuće. Podržava svoje zaposlene, uveravajući ih da je normalno da sada ne povećavaju prodaju, ali to je privremeno.

TV emisije i filmovi

Uprkos svojoj produktivnosti, Dru Barimor voli da legne na sofu i uključi Netflix. Već je uspela da gleda Kralja tigrova i nekoliko crtanih filmova o Barbie.

Igre su počele

Pored gledanja dečjih filmova, Dru voli da igra društvene igre sa ćerkama. Neki od njihovih favorita su Clue, Life i Candy Land.

U slobodno vreme u bašti sadi cveće i slika se kamerama za jednokratnu upotrebu.