9 parova zodijaka koji bi odmah trebalo da se venčaju

Kada želimo da proverimo koliko smo astrološki kompatibilni sa osobom koja nam se dopada, obično nas to iteresuje zbog ulaska u vezu ili seksualne hemije. Drugim rečima, kompatibilnost na kratkoročnom planu.

Međutim, zvezde imaju puno toga da nam otkriju i kada je dugoročna kompatibilnost u pitanju, posebno ako neki znak zodijaka u potpunosti odgovara vašem za bračni život.

Dok obe kompatibilnosti mogu deliti neke zajedničke kvalitete, poput toga da li vaši tipovi ličnosti dobro funkcionišu zajedno uz emocionalnu i seksualnu harmoniju, kompatibilnost braka uzima u obzir dodatne faktore. Na primer, da bi znakovi bili kompatibilni za deljenje zajedničkog života, moraju imati i zajedničke elemente, kao što su životne vrednosti i ciljevi.

Iako su devet kombinacija horoskopskih parova predodređeni da imaju srećan i zdrav brak, neki će se bez obzira na to prirodno povezati sa drugim i odlično funkcionisati, te se ne možete slepo oslanjati samo na svoj horoskop. Ali generalno, ovi horoskopski znaci imaju tendenciju da probleme rešavaju bez ikakvih sukoba, ako bi problemi uopšte i postojali u njihovoj vezi.

Ne morate apsolutno da budete sinhronizovani sa svojim partnerom sve vreme da bi veza uspela i napredovala, ali to vam može znatno olakšati život ako jeste. Zato, kad budete bili spremni za veliki korak pripazite na znak čiji kvaliteti najbolje odgovaraju vašim dugoročnim potrebama.

Foto: shutterstock

Pripremila: T. Mišović