Astro za vikend – od 24. do 27. februara

Ovan

Danas (24. februara) Mesec ulazi u znak Bika, što za vas znači stabilnost kad su finansije u pitanjju – ovo je odličan trenutak da revidirate budžete, ramzmislite o trošenju i čuvanju novca, napravite plan štednje i dodatne zarade. Naravno, ne treba tome da posvetite ceo vikend, idelan je trenutak da se okrenete relaksaciji i uživanju u svim životnim zadovoljstvima. Konačno se budite iz zimskog sna i vraćate u svoje prirodno stanje. Zavodljivi ste, iskoristite ovaj vikend da ostvarite sve svoje želje kad je ljubav u pitanju.

Bik

Mesec ulazi u vaš znak i stvara idealan trenutak da se ponovo povežete sa sobom. Takođe, on od vas zahteva negu uma, tela i duše i više nego o ičemu, razmišljajte na koje biste sve načine mogli da negujete sebe za vikend. Iako protekla nedelja na poslu nije bila sjajna, opustite se i odmorite, sledeća postaje znatno bolja. Ljubav – nije vreme za akciju iako svi žele da budu u vašem društvu jer zračite nekom posebnom energijom, već za kontemplaciju – bilo da ste singl ili u vezi zagledajte se u budućnost i probajte da vizualizujete šta želite.  

Blizanci

Mesec u Biku za vas znači samo jedno – vreme je da usporite, odmorite, zastanete i malo odspavate. Sanjajte na javi takođe, istražujte svoje fantazije i napravite mesta u svom životu za njih. Fokusirajte se na odmor i mir i slobodno uzmite slobodno da odmorite od posla, to je u ovom trenutku najvažnije. Kad je ljubav u pitanju – kosmos vam ponovo šalje iste izazove kako bi proverio da li ste naučili lekciju, ali ovog puta ne radi se o osobi preko puta vas, već o vama. Naučićete još nešto novo o sebi.

Rak

Mesec u Biku u vašem slučaju znači okretanje ka socijalnim aktivnostima, prvenstveno sa prijateljima. Niste očajni za partnerovom ljubavlju (bilo da ga imate ili ne), želite da sedite sa drugaricama, ćaskate, smejete se i uživate u sitnim životnim zadovoljstvima kao što su – dobra čaša vina, fina muzika, mus od čoklade. Kad ostanete sami, razmislite o nekom novom hobiju – idealno je vreme da istražujete sve što vas zanima i da se tome posvetite. Timski rad i zajedništvo obeležiće narednih nekoliko dana.

Lav

Mesec koji ulazi u Bika danas, 24. februara, osvetljava onu stranu vaše natalne karte koja je povezana sa slavom i javnim uspehom. Možete biti nagrađeni za sav trud i rad koji ste uložili u posao prethodnih meseci, povratiti izgubljenu reputaciju ako vam se desilo je bila poljuljana i ponovo se povezati sa nekim vama važnim ljudima, koji su nestali iz vašeg života. Nije sramota biti ni takmičarski nastrojen i napadati, ako osećate da je došlo vaših pet minuta. Ako igrate fer, izvojevaćete zasluženu pobedu. To važi i za ljubav.

Devica

Sledi period u kome postajete snažno raspoloženi za avanture i osvajanje novih teritorija. Ovo može biti dobar trenutak da prekinete sa uobičajenim rutinama, bilo da se one odnose na posao, veze koje imate sa prijateljima, porodicom i partnerom ili pak na beauty navike koje negujete. Želite da probate i iskusite sve što je novo i iskoristite to, jer ovo nije vaše uobičajeno stanje. Vrlo ste privlačni suprotnom polu, pa iskoristite to da od partnera dobijete nešto što dugo želite ili, ako ste singl, zavedete osobu koja vam se već duže dopada.

Vaga

Mesec u Biku za vas znači samo jedno – fokus na novac i organizovanje računa za plaćanje. Okej, posvetite tome 2-3 sata ovog vikenda, a onda se opustite i uživajte u lepim stvarima koje kod vas, naravno, podrazumevaju umetnost, makar to bila kafa sa savršeno oslikanom penom. Kad su emocije u pitanju, ovo je vrlo povoljan period da pustite sve što je vezano za prošlost i stare rane i fokusirate se na ono što imate ili ono što vas tek čeka.

Škorpija

Mesec u Biku u vama budi želju za povezivanjem – prijateljskim, poslovnim i emotivnim. Moguće je da će vam se ukrstiti putevi sa nekim novim sa kojim započnete sve to – poslovan odnos, emotivni ili prijateljski, a dobar je trenutak i da se povežete sa parterom i prijateljima na dubljem, značajnijem nivou. Dakle, ako dobijete poziv za izlazak – prihvatite ga, posebno ako vas zove prijatelj/ica da budete njegov plus jedan na nekom događaju.

Strelac

Mesec u Biku daje vam dodatnu energiju da zablistate u svakodnevnim aktivnostima, onim koje imaju veze sa rutinom i produktivnošću, čineći ovo vreme najzauzetijim periodom u februaru. Imate energije za sve, da se viđate sa prijateljima, krenete na novi hobi, započnete novi posao, briljirate u svakodnevnim radnjama. Takođe, ovog vikenda aktivira se vaša wellness zona, dobrodošao bi vam jedan dan odmora i ugađanja sebi, ali posle  večernjeg izlaska u kojem se zadržite na samo jednom piću. Budete li dodatno ljubazni prema svetu, u ovom periodu možete dobiti neku nagradu za to.

Jarac

Zahvaljujući Mesecu u Biku, za vas proleće stiže ranije: ovo je vreme za ljubav i kreativnost ili kreativnost u ljubavi. Dobro ste raspoloženi, zabavni, inspirisani da se igrate. Takođe je povoljan trenutak da izrazite zahvalnost ili shvatite da itekako treba da budete zadovoljni mnogim aspektima u svom životu. U subotu ćete poželeti lepo da se obučete – stavite na sebe sve one komade koji čine da se osećate dobro.

Vodolija

Želite da budete kod kuće sa porodicom ili, ako živite sami, dekorišete svoj dom. Razmašite se, i u emocijama i u kreativnosti i radite ono što osećate da vam je potrebno. Na kraju dana ugodite sebi čašom vina i lepom večerom, uz maratonsko gledanje filmova. Ako vas zovu da izađete napolje, vi napravite preokret, pa pozovite društvo da dođe kod vas i družite se uz neku lepu večeru. U ovom periodu ne razmišljate o suprotnom polu, što ne znači da vam se ne smeši neko zanimljivo upoznavanje – upravo preko prijatelja koje zovete kod vas.

Ribe

Mesec u Biku osvetljava polje komunikacije u vašoj karti. Možda primate neku značajnu poruku ili je vi date nekome, možda čujete i naučite nešto novo ili primate neke vesti. Takođe, ovog vikenda biste mogli da se povežete sa svojim komšilukom na neki drugačiji, značajniji način. Važno je samo da ne tračarite, to će samo loše uticati vašu energiju i raspoloženje. Družite se sa onima u čijem se društvu osećate dobro i ovog vikenda je bolje da se usredsredite na jednog prijatelja nego celo društvo. Ipak, postoji šansa da sklopite i neko novo prijateljstvo, koje kasnije preraste u nešto više.

Tekst: Grazia

Fotografija: Pexels