Astrološka prognoza za jun 2021. godine za sve horoskopske znake

Otvaramo veo zvezdanih tajni: kako od početka leta uzeti sve najbolje i savladati moguće prepreke.

Jun 2021. je mesec koji će započeti Venerom u Raku. Tokom ovog perioda odnosi sa drugima biće posebno uspešni. To će se jasno manifestovati početkom meseca kada planeta uđe u četvrti znak zodijaka. Komunikacija sa ljudima odvijaće se na ljubazniji način. Sada je moguće popraviti loše odnose sa ljudima, a takođe je povoljan trenutak i za pomirenje rođaka. Ako govorimo o romantičnom uspehu, onda sve nije tako jednostavno. Mnogo će zavisiti od toga kakav ste odnos već razvili sa svojim partnerom.

Važno je zapamtiti da je tokom juna 2021. godine bolje ne dirati stare rane. Ne podsećajte ljude na bolne epizode iz prošlosti. U suprotnom, sećanja će im doneti prilično neprijatne unutrašnje senzacije i mogu izazvati produženu depresiju.

Venera ulazi u znak Raka (2. juna).

Počinje period značajne senzualnosti i emocionalne ranjivosti. Ovo je period kada ljudi neće biti u mogućnosti da najbolje čuju svoj glas razuma i oslanjaće se na emocije.

Opozicija Marsa i Plutona (5. juna).

Čak će se i najtvrdoglaviji od nas tokom ovog perioda suočiti sa poteškoćama koje će biti teško prevazići. Unutrašnji psihološki blokovi, predrasude, navike glavni su nam rivali u ovom periodu. Trebaće vam puno rada na sebi. Ali samo nekoliko predstavnika Zodijaka će biti zaista spremno za to. Međutim, ovo nije razlog za odustajanje. Sada je važno pokušati odvojiti subjektivno od objektivnog. 

Pomračenje Sunca. Mlad mesec. Sunce i Mesec u Blizancima (10. juna).

Veoma nestabilan, čak i užurban period. Pomračenje će imati posebno snažan efekat na sve znake Zodijaka. Ovo astrološko stanje nije najbolje za sprovođenje važnih i složenih planova. Posebno se sada ne preporučuje rizikovanje jer se definitivno neće isplatiti. Najbolje je sačekati do 11. juna kada se energije normalizuju. Ako vas pritiskaju rokovi potkrepite sreću nekim talismanima ili čak duhovnim praksama. Čak i samo psihološko programiranje sebe za uspeh će biti dovoljno. Sada ništa neće biti suvišno!

Mars ulazi u Lava (11. juna).

Sjajno vreme za odlučne akcije. Ali pre nego što započnete, vredi sebi postaviti pitanje – da li su ciljevi pravilno izabrani? Ako zaista vrede vremena i truda, nema razloga da odlažete postizanje onoga što želite.

Šta jun donosi svakom horoskopskom znaku otkrijte u galeriji fotografija.