Astrološka prognoza za maj 2020.

Otkrivamo vam koja su iznenađenja poslednjeg prolećnog meseca pripremljena za predstavnike svih znakova zodijaka.

Pred nama su najprijatniji meseci u godini, tako da je vreme da se oslobodimo zimskih briga, prebacimo u lagani mood i setimo se kako se iskreno osmehnuti. Da biste olakšali klizanje između svih zamki koje će nam postaviti u ovom periodu planete, sledite savete iz naše prognoze, budite oprezni i sve će uspeti.

U maju će Jupiter (14. maja) i Saturn (11. maja) postati retrogradni, što može usporiti implementaciju važnih projekata. Ali to uopšte ne znači da što više gurate svoje inicijative, bolje će nešto popustiti – već suprotno. Svaka napetost sada će izazvati akutnu nuspojavu, kao da pokušavate da se oslobodite mehurića u boci sode dodavanjem nekoliko slatkiša. Pregledajte glavne detalje projekata ako počinju da propadaju. Pogledajte oko sebe: da li su svi zaposleni efikasni koliko se čini, ili su možda neki od njih došli da ažuriraju svoju radnu biografiju.

Dani od 1. do 3. maja će biti teški. Pokušajte da se izdvojite u krilu prirode da nađete kutak u šumovitom predelu, gde se roštilj neće pržiti pod monstruoznom muzikom uprkos vama i samoizolaciji. Merkur će ući u znak Blizanca i to će nam baciti puno misli, zanimljivih ideja i obećavajućih kontakata. Pripremite se za Puni Mesec 7. maja. Ostavite malo zalogaja za ovaj dan – to može biti korisno za razvoj vašeg vlastitog posla. Mars će se 13. maja preseliti u sazvežđe Ribe, a Venera će se okrenuti i ostati na tom položaju do 25. juna. Ovo je period kada će vam se činiti da će apokalipsa pokucati na vrata. Budite spremni za prepreke i odnosite se prema njima kao prema ispitu sa planeta. Zbog činjenice da je Venera retrogradna, sasvim je moguće da će se pojaviti projekti koje ste davno zakopali iza sebe. Odjednom se na vašem pragu može pojaviti bivši koji se želi vratiti. Sledećeg dana, 14. maja, Jupiter će se preokrenuti i tada može doći do promena u radu. Ako već dugo osećate da šef postupa prema vama kao svom vlasništvu, onda je vreme da nešto promenite. Ne zaboravite: smisao života je biti srećan.

Novi mesec će doći 22. maja. Krizni lunarni mesec se bliži kraju, i mnogi nagomilani problemi moraće da skoče sa ramena. Idite na jogu ili masažu toga dana kako biste vežbali ukočene mišiće i zglobove. 28. maja Merkur će krenuti prema Raku i u ovom trenutku je najbolje da prošetamo što je moguće više. Zamenite video zapise pametnim predavanjima o tome kako mozak funkcioniše. Pregledajte instagrame sa inspirativnim fotografijama prelepih domova. Ovo je dobar period za čišćenje i udobnost u vašem domu. Merkur će provesti ceo naredni mesec tamo, tako da imate dovoljno vremena za šivenje novih zavesa ili renoviranje kupatila.

 

marieclaire.ru