Astrološka prognoza za maj 2021. godine za sve horoskopske znakove

Kakva je iznenađenja poslednji prolećni mesec pripremio za predstavnike svih znakova zodijaka?

Maj 2021. biće veoma zahtevan za sve nas. Ovo vreme vam neće omogućiti da se opustite. Okolnosti će biti takve, da će bilo koje planirane ideje biti izuzetno teško sprovesti. Međutim, ne biste trebali uzimati previše ozbiljno bilo kakve nevolje koje se dogode tokom ovog meseca. Setite se humora, jer će veselost i optimizam omogućiti da odagnate od sebe onaj talas koji bi bio preglasan da biste ga nazvali talasom zle sreće ili talasom neuspeha.

Umesto toga, to je talas događaja koji ne odgovaraju tačno željama koje imamo.

Možete li dobiti ono što želite ovog meseca? Potencijalno, da. Ali ovo će zahtevati znatan napor, za koji će malo ko od nas biti sposoban.

Važni datumi

14. maja Jupiter ulazi u znak Riba i daje priliku da primimo priznanje naših skrivenih zasluga. Ako do sada nije bilo moguće pronaći odgovor u srcima ljudi, onda je sada vredno pokušati ponovo. Takođe, Jupiter u Ribama vam omogućava da otkrijete svoje skrivene talente. Važno je ne propustiti ovu šansu. Ali u isto vreme treba da slušate svoje želje.

20. maja Sunce ulazi u znak Blizanaca. To stvara određenu neizvesnost u našim planovima. Mesec će od sada imati promenljivo raspoloženje. Radije će stvoriti uslove za sve nas u kojima će biti potrebno improvizovati i tražiti originalne poteze. Sada je korisno udaljiti se od bilo kakvih uobičajenih područja delovanja. Novo područje je područje u kome niko nije imun na greške u ranim fazama. Generalno, sada je važno naučiti prebacivanje bez fokusiranja na jednu stvar. Maj u principu nije pogodan za dugoročno koncentrisanu aktivnost.

23. maja Saturn u Vodoliji postaje retrogradan i trajeć do 11. oktobra. Teškoće mogu nastati u odnosima sa drugima, što će se izraziti u određenoj odvojenosti. Tokom ovog perioda važno je održavati toplinu i pokušati, ponekad čak i silom, pokazati pažnju onima koji nas okružuju.

Retrogradni Merkur u Blizancima (do 23. juna). Biće značajnih poteškoća u radu sa strancima. Ljudi se mogu ponašati prkosno i slediti ciljeve koji su direktno u suprotnosti sa vašim. U ovom trenutku će se pojaviti mnogi takmičari, ali sama konkurencija kao polje aktivnosti je za vas nepovoljna. Najbolje je diplomatski se udaljiti od bilo kakvog sukoba i umešati se u njih samo u krajnjem slučaju.

Šta vas očekuje tokom maja prema vašem horoskopskom znaku otkrijte u galeriji.